KARATECİLER İRAN’DAN MADALYA İLE DÖNDÜ

Türkiye’den, İran’a giden Türk karateciler, İran’ın Urumiye Eyaleti’nde düzenlenen 5. Uluslar arası Karate Şampiyonası’nda başarılı derecelere imza atarken, müsabakalar dostluk içinde geçti.

15 Mayıs 2014 Perşembe 10:42
KARATECİLER İRAN’DAN MADALYA İLE DÖNDÜ
Türk karateciler bu kez İran’ı salladı. Türkiye Milli Takımdan ve Erzurumlu sporculardan oluşturulan Karate Karması 08-09 Mayıs 2014 tarihleri arasında İran’ın Urumiye Eyaletinde yapılan 5.Uluslararası karate şampiyonasına katıldı. 9 Ülkeden yaklaşık 1000 sporcu katıldığı turnuvada Erzurumlu ve Türk karateciler birbirinden başarılı derecelere imza atarak göğsümüzü kabarttı. Kafile Başkanlığını BESYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Atasever’in yaptığı kafile maçlara Türkiye Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Ahmet Çelebi yönetiminde çıktı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonunda milli takımda yer alan sporcular ile Erzurumlu karateciler, madalyaları topladı.

KATA TAKIMI GÜMÜŞ KUPA KAZANDI

Erzurum ve Türk kafilesine İran’ın karatedeki en önemli isimlerinden biri olan Javad Salimi yakından ilgilendi. Nefesleri kesen müsabakalara sahne olan karate dostluk turnuvasında sporcular büyük bir tecrübe kazandı. Müsabakalarda Rahmetullah Enes Kaya, Serdar Bingöl ve Serhat Bingöl’den oluşan kata takımı turnuvayı ikincilikle bitirerek, gümüş kupanın sahibi oldu.

KUMİTEDE 1 ALTIN MADALYA GELDİ

İran’da yapılan 5. Uluslararası Karate Şampiyonası’nda Erzurum ve Türk karateciler kumite müsabakalarında bir altın madalya kazanırken, iki gümüş, yedi de bronz madalya elde etti. İşte kumitede Türk sporcuların elde ettikleri dereceler. Eray Şamdan Genç Erkek55 kiloda 1., R.Enes Kaya Büyük Erkek 60 kiloda 2., M. Ali İspir Genç erkek 61 kiloda 2., Anıl Korkmaz Genç Erkek 68 kiloda 3., Serdar Bingöl Büyük Erkek 67 kiloda 3., Serhat Bingöl 21 yaş altı Erkek 67 kiloda 3., Selim Topaloğlu Büyük Erkek 84 kiloda 3., Burak Karataş Ümit Erkek 57 kiloda 3., M. Emir Halis Yıldız Erkek 40 kiloda 3.

Editör

Son Güncelleme: 15.05.2014 10:42
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKarateMadalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.