KARATE ŞÖLENİ BAŞLADI

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile organize edilen ve Erzurum Yakutiye Gençlikspor Kulübü’nün organizasyonluğunda gerçekleştirilen 10’nuncu Uluslararası Palandöken Kupası Karate Müsabakaları start aldı. Pazar gününe kadar sürecek olan turnuva öncesinde seminer düzenlendi.

23 Ağustos 2013 Cuma 09:43
KARATE ŞÖLENİ BAŞLADI
Türkiye Karate Federasyonu ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Erzurum Valiliği öncülüğünde gerçekleştirdiği Karate Kupası Müsabakaları’nın ilk gününde Kumite Eğitim Semineri yapıldı. Eski Milli karatecilerden Okay Arpa, Yıldız Aras ve Atamov Shain tarafından verilen seminerin ardından sporculara sertifika verildi. Sertifika törenine Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi ve diğer davetliler katıldı.

Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi, 12 ülkenin yanı sıra yurt içinden 56 ilin karate kupası maçlarına katıldığını belirterek 2 binin üzerinde karatecinin Uluslar arası Palandöken Kupası Karate Maçları için kayıt yaptırdığını söyledi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da, Erzurum’da üst üste 10’uncu kez Uluslarası Palandöken Kupasını yaptıklarını, üç ülke ile başlayan turnuvanın bugün 12 ülke, 56 ilin katılımı ile gerçekleştiğini belirtti. Çintimar, tüm karateci ve antrenörlere başarı dileğinde bulunurken, en iyi şekilde ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 23.08.2013 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.