KARATE LİGİ BAŞLADI

Türkiye’de karate sporu adına bir ilk yaşanıyor. Erzurum’da Karate Ligi düzenleniyor. Hafta sonu start alan lig müsabakaları 14 hazirana kadar devam edecek.

29 Mart 2015 Pazar 13:48
KARATE LİGİ BAŞLADI
Türkiye’de karate sporu adına bir ilk yaşanıyor. Erzurum’da Karate Ligi düzenleniyor. Hafta sonu start alan lig müsabakaları 14 hazirana kadar devam edecek. 

Erzurum’da karate adına bir ilk daha yaşandı. Karate Ligi Müsabakaları Yakutiye Spor Salonu’nda düzenledi. Erzurum GHSİM ile Karate İl Temsilciliği tarafından düzenlenen karate ligi müsabakaları 29 Mart’ta start aldı. Karşılaşmalar her hafta Pazar günleri yapılacak ve 14 Haziran 2015’te sona erecek. Karate İl Temsimlcisi Ahmet Çelebi yönetiminde yapılan Karate Ligi Müsabakalarına minikler, yıldızlar, ümitler ve gençler kategorisinde mücadele eden karateciler katılabiliyor.

AMAÇ KARATECİLER MAÇ TECRÜBESİ KAZANDIRMAK

Erzurum Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi, düzenlenen lig müsabakalarının genelinde alt yapıya yönelik olduğunu belirtererek, “Bu müsabakaları her hafta Pazar günleri yapacağız. Buradaki amacımız hem sporculara maç tecrübesi kazandırmak, hem de sporcuların artılarını ve eksiklerini görerek, eksikleri giderme adına çalışmalar yapmaktır. Karate Ligini ilk kez düzenlemiş olmanın da gururunu yaşıyoruz” dedi.

SEKİZ KULÜP KATILIYOR

Erzurum’da yapılan Karate Ligi müsabakalarına Erzurum Gençlikspor Kulübü, Çelebispor, Yakutiye Gençlikspor, Palandöken Gençlikspor, Aziziye Gençlikspor, Çığspor, Atakspor ve Çelebi Gençlikspor kulüpleri katılıyor. Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi, 14 Haziran’da yapılacak olan son hafta müsabakalarının ardından puanlama yapacaklarını belirterek, en fazla puanı toplayan karatecilere hediye verileceğini sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 29.03.2015 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.