KARATE ANTRENÖRLERİNDEN ÇİNTİMAR’A ZİYARET

Erzurum’da kampa giren Karate Milli takımında görev yapan teknik heyet Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı makamında ziyaret etti.

24 Eylül 2013 Salı 16:50
KARATE ANTRENÖRLERİNDEN ÇİNTİMAR’A ZİYARET
İspanya’da yapılacak olan Ümit-Genç ve 21 Yaş Karate Dünya Şampiyonası için Erzurum’da kampa giren Karate Milli takımı hazırlıklarına start verdi. Milli takımda yer alan teknik ekip, dün Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti. Ziyarete Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Ahmet Çelebi, Teknik Direktör Cengiz Çınar, antrenörler Savaş Altın, Murat Çiriş ve Deniz Pekyılmaz katıldı. Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, Karate Milli takımının Erzurum’da kamp yaparak dünya şampiyonasına hazırlanmasından büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Karate Federasyonu Yönetim Kurulu’na da kampı Erzurum’a vermelerinden dolayı teşekkür etti.
İspanya’ya gidecekler

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Erzurum’da başlatılan Karate Milli takımında yer alan Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karateciler Türkiye’yi İspanya’da yapılacak olan Dünya Karate Şampiyonası’nda temsil edecek. 18 Eylül 9 Ekim 2013 tarihleri arasında Erzurum’da kamp yapacak olan Karate Milli takımı, 18 Ekim 01 Kasım 2013 tarihleri arasında İspanya’da yapılacak olan Dünya Karate şampiyonası için bu ülkeye uçacak. Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Ahmet Çelebi, Erzurum kampının iyi bir ortamda başladığını belirtirken, Teknik Direktör Cengiz Çınar, Erzurum kampını en iyi şekilde değerlendirerek İspanya’ya iddialı bir şekilde gideceklerini söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 24.09.2013 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.