KARADAYI GENÇ YÜZÜCÜLERİ SEVİNDİRDİ

Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, Karateciler ve Jimnastikçilerden sonra Yüzücülerinde yüzünü güldürdü ve onlara malzeme desteğinde bulundu.

26 Haziran 2012 Salı 18:00
KARADAYI GENÇ YÜZÜCÜLERİ SEVİNDİRDİ
Çelebispor Kulübü’nün ana sponsoru olan Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, Çelebispor Kulübü karatecileri ve Patencileri ve Jimnastikçilerinin yanı sıra şimdi de Yüzücülere malzeme desteğinde bulundu. Ahmet Metin Karadayı tarafından verilen ti-shört, şapka ve çantaları yüzücülere dağıtan Çelebispor’un gönç kulüp başkanı Resul Çelebi, Erzurumlu İşadamı Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı’ya teşekkür etti. Karadayı’nın destekleri sonucu son yıllarda spor karşılaşmalarında ve uluslararası arenada başarılı derecelere imza attıklarını belirten Çelebi, “Ana sponsorumuz olan Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, “Bizim bir kez daha imdadımıza koşarak, bu kez de yüzücülerimizin yüzünü güldürdü. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

KARADAYI: GAYEMİZ ERZURUM GENÇLİĞİ
Aynı zamanda sporcu olan ve yıllarca ciritçi olarak at üzerinde cirit atan ve alkış toplayan Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı ise ana sponsoru olduğu Çelebispor’a bir kez daha destek vermenin gururunu yaşadığını belirterek, “Bizim gayemiz Erzurum gençliği, Erzurum gençliğinin spor yapması ve zararlı alışkanlıklardan uzak kalması için elimizden gelen desteği göstermek. Diğer işadamlarının da Erzurum gençliğine sahip çıkmasını ve destek vermesini istiyoruz. Çelebispor’da Kulüp Başkanı Resul Çelebi ile antrenör arkadaşlar iyi niyetle Erzurum çocuğunun başarısı için çalışıyor. Bu başarıda bizimde küçük bir katkımız bulunuyorsa, bununla mutluluk duyarız. Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi yönetiminde karatecilerin Türkiye ve Yurt dışında başarılı dereceler elde etmesi bizimde göğsümüzü kabartıyor. Erzurum gençliğine ve spora katkılarımız İnşallah bundan sonra da devam edecek” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 26.06.2012 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.