KAR PRENSESİ GÖZYAŞLARIYLA ANILDI

Erzurum'daki Konaklı Kayak Merkezi'nde antrenman yaparken hayatını kaybeden 17 yaşındaki milli sporcu Aslı Nemutlu'nun adına resmi olarak düzenlenen "Aslı Nemutlu Alp Disiplini Türkiye Şampiyonası", bugün yapılan yarışlarla sona erdi. Şampiyona sonrasında düzenlenen madalya töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

10 Mart 2012 Cumartesi 19:22
KAR PRENSESİ GÖZYAŞLARIYLA ANILDI
Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Aslı Nemutlu'nun adıyla Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezi'nde düzenlenen şampiyonayı, milli kayakçının ailesi de izledi. Genç kayakçının annesi Ayşe, babası Metin ve kız kardeşi Ece Nemutlu'nun yanı sıra şampiyonada yarışan sporcuların katıldığı törende duygusal anlar yaşandı. Madalya töreninde milli kayakçının en yakın arkadaşları Aslı'yı anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
Aslı anısına saygı duruşunda bulunulan törende dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.
Türkiye'de ilk kez bir sporcu adına yarışma düzenlendiğini vurgulayan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, "Biz de isterdik Aslı bu yarışmada olsun. Talihsiz bir kaza sonucu kızımızı kaybettik. Bu yarışma için emek verenlere teşekkür ediyoruz. Hep yanımızda oldular. Aslı'yı kızları gibi bağırlarına bastılar" dedi.
Öte yandan organizasyon dahilinde Aslı Nemutlu'nun fotoğraflarından oluşan bir sergi de düzenlendi.

Editör

Son Güncelleme: 11.03.2012 01:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.