KAOS DEĞİL BİRLİK İSTİYORUZ

Dadaşlar Grubu Basın Sözcüsü Tevhid Ergin, “B.B Erzurumsporumuzun bu sezon hedefe ulaşabileceği ve emniyetle çıkılan yolda kaos ortamından şehirdeki herkesin zarar göreceği gerçeğini kimsenin göz aradı etmemesi gerekir” dedi.

16 Temmuz 2015 Perşembe 17:20
KAOS DEĞİL BİRLİK İSTİYORUZ
BB Erzurumspor yönetiminin geçtiğimiz akşam görevi bırakma kararı alması taraftarı harekete geçirdi. Tribünlerin en büyük lideri Dadaşlar Grubu, gelinen noktada şehirde kaos değil birlik istediklerini söyledi. Dadaşlar Grubu Basın Sözcüsü Tevhit Ergin,  “Transfer döneminin ayyuka çıktığı bir zamanda yönetimin görevi bırakması ya da bıraktırılması noktasında, hem sayın büyükşehir belediye başkanımızdan hem de kulüp başkanımızdan biz taraftarları ve Erzurum halkını tatmin edici bir açıklama yapılmasını bekliyoruz” dedi.

Zaman giderek daralıyor
Bu kaos ortamında zaten yeteri kadar futbolcu sayısına sahip olamayan BB Erzurumspor’da transfer yapılamayacağını bunun da olumsuz sonuçlar doğuracağının altını çizen Ergin, “Şimdi oluşan boşlukta transfer yapılamayacağı gibi 29 Temmuzdan sonrada yeni yönetimin görev dağılımı transfer komitesi oluşturma derken süre Temmuz ayının sonunu bulacak. Lig 23 ağustosta başlıyor, işlerin Arap saçına dönüp kaos ortamı oluşması kaçınılmaz. Eğer Erzurum şehrinin menfaatleri düşünülüyorsa sezon bittiğinde alınacak kararlar neden tam sezonun başlamasına günler kala alınıyor buradaki kavga nedir, neyin ispatındalar bunu Erzurum halkına açıklamalıdırlar. Bizler Erzurumspor taraftarları olarak tüm şehrin birleşmesi noktasında büyük çaba sarf ederken bu ayrıştırmanın nedendir” şeklinde konuştu.

Gelişmeler bizi rahatsız ediyor
Ergin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Büyük umutlarla baktığımız bir sezonunun başlangıcında bu tür sıkıntıların olması tüm şehri rahatsız etmiştir. Büyükşehir belediye başkanımıza buradan sesleniyoruz. Lütfen Erzurumspor kulübünü ötelemeyin, 4 senedir haritada yerini bilmediğimiz yörelerin takımlarıyla oynamaktan bıktık. Artık birlik olup bu sezon bu lige veda etmek istiyoruz. Bu birliği başta Büyükşehir belediye başkanımız Mehmet Sekmen sağlamalıdır. Bizlerde bu şehrin neferleri olarak her zamanki gibi eksi 35- 40 derecede yağmurda çamurda deplasmanda takımımıza destek vererek el birliğiyle başarıya ulaşalım” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 16.07.2015 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.