KALAN SAĞLAR BİZİMDİR

Sezon başından beri sakatlıklar ve cezalı oyuncular yüzünden büyük bir sıkıntı yaşayan ve bir türlü tam kadro ile maçlara çıkamayan Büyükşehir Belediyespor’da teknik Patron Demir, “Bu konuda sıkıntılıyız, ancak elimizde kalan sağlam futbolcularla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

11 Nisan 2012 Çarşamba 12:39
KALAN SAĞLAR BİZİMDİR
Türkiye gündemine giren bir maç sonrasında Çanakkale Dardanelspor’a mağlup olan Büyükşehir Belediyespor, bu maçta aldığı şok yenilgiyi unutup, Tarsus İdmanyurdu maçına konsantre olmaya çalışıyor. Mavi-beyazlı takımın Teknik Patronu Faik Demir’de beş haftalık seri galibiyetler sonunda alınan kötü sonuçların geride kalması ve yeniden play off iddiasını sürdürmeleri için Tarsus maçını kazanmak zorunda olduklarını tüm futbolcularına anlatıyor. Bu sezon sakat ve cezalı futbolcular yüzünden başı çok ağrıyan Mavi-beyazlı takımın, bir gün bir lig maçına tam kadro ile çıkamadığından yakınan Teknik Direktör Faik Demir, “Çanakkale maçında da Volkan Serim ile Dede Çelik sarı kart cezalısı durumuna düştü. Zaten Tarık Tekdal ile Musa Ballı sezonu kapattı. Biz Büyükşehir Belediyespor olarak kalan sağlar bizimdir. Mantığı ile hareket edip, maçlarımızı kazanmanın planlarını yapacağız. Zaten teknik heyet olarak As-yedek oyuncu ayrımı yapmadık, kadromuzda bulunan tüm futbolculara güveniyoruz. Tarsus maçını kazanıp, yolumuza devam edeceğiz” dedi.
TARSUS MESAİSİ BAŞLADI
Büyükşehir Belediyespor’da hafta sonu Cemal Gürsel Stadı’nda oynanacak olan Tarsus İdmayurdu maçı hazırlıkları başladı. Önceki akşam Erzurum’a gelen ve geceyi istirahat yaparak geçiren Mavi-beyazlı futbolcular, dün Teknik Patron Faik Demir ve yardımcıları yönetiminde Tarsus maçının ilk çalışmasını yaptı. Futbolcuların, Dardanel’den alınan mağlubiyet nedeniyle morallerinin bozuk olduğu gözlendi. Antrenman öncesinde futbolcuları ile bir toplantı yapan Teknik Patron Faik Demir, beş tane final maçlarının kaldığını ve artık puan kaybına tahammüllerinin olmadığını futbolcularına anlattı. Teknik Patron Faik Demir, bu hafta öncelikle Cemal Gürsel Stadı’nda Tarsus İdmanyurdu’nu mağlup etmek için sahaya çıkacaklarını söyledi.
Demir, “Öncelikle içerideki maçlarımızı kazanacağız. Ardından bizim üzerimizde olan Bursu Nilüfer ve Sancaktepe ile deplasmanda oynayacağımız iki rakibi yenerek onların üzerine çıkmak istiyoruz. Büyükşehir Belediyespor olarak, son maçın son saniyesine kadar play off umudumuzu sürdüreceğiz. Futbolcularım bu olayın bilinci içerisinde, taraftarımızın ve camiamızın da bize inanmasını ve güvenmesini istiyoruz. Pazar günü tüm Erzurum halkını Tarsus maçında yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 11.04.2012 13:23
Anahtar Kelimeler:
KALAN SAĞLAR BİZİMDİR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.