Kağıt üzerinde değil, gerçekten ‘mert’miş!

admin
admin
21 Kasım 2017 Salı 12:45
Kağıt üzerinde değil, gerçekten ‘mert’miş!

Vedat REFAYELİ

Türk futboluna damgasını vuran oyunculardan biri de kuşkusuz Mert Nobre’dir. Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük takımlarda top koşturmuş olan o Nobre , iki sezondur Erzurum’da futbol hayatını sürdürüyor. Sempatik hareketleri ve saha içindeki çalışkanlığı karşısında taraftarların ‘Dadaş Nobre’ diye çağırdığı Brezilya asıllı oyuncu, geçen yıla oranla bu yıl pek tat alamıyor, tat veremiyor.

Bunda elbette ki sakatlığı ve sonradan oyuna girişleri etken. Ama herkes de biliyor ki Nobreli bir BB Erzurumspor her zaman tehlike arzediyor. Bugün olmasa da yarın illa ki ilk onbirde oynadığında eski formunu yakalayacak, yine gollerini atacaktır. Erzurum’a transferine ilk günden beri hep sıcak bakan ben, bu değerli oyuncunun maliyetini de öğrendiğimde ona hayranlığımın daha da arttığını söylemeliyim.

Geçen yıl yarısını ‘MNG’nin ödemesi koşulu’ ile 500 bin EURO’ya anlaşma sağlanan Nobre, bu sezon başında mertlik yapmış, yönetimin yeniden anlaşma yaklaşımını da göz ardı etmeyerek 300 bin EURO’ya imza atmış. Belki 37 yaşındaki bir oyuncu için bu paranın da yüksek olduğunu düşünenler olur ama taktir edersiniz ki sözkonusu isim de Nobre! Her takım illa ki Nobre’ye sahip olmak ister ve o parayı gözü kapalı da veren çok kulüp olur. O açıdan Mert Nobre adı gibi mert çıktı, gönlümüze girdi, alkışlar ona gelsin!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMert Nobre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Allahin Kulu 2017-11-21 14:15:03

Fenerbahceye geldiginde 500 bin Dolara gelmisti