Kaçan balık büyük olmuş!

Kerem Aktürkoğlu’nu almışız ama sadece listeye!

admin
admin
25 Kasım 2021 Perşembe 12:18
Kaçan balık büyük olmuş!

Bir dönem Erzurumspor’da top koşturan Uğur Bayarslan, Üniversite’de ki görevinden emekli olduktan sonra da futboldan kopmadı ve baba ocağı olan mavi-beyazlı kulüpte görev aldı.

Bir süredir BB Erzurumspor’un scout ekibnde yeralan Bayarslan, bildiklerini ve tecrübelerini burada paylaşıyor.

Zaman zaman teknik direktörler olmadığı, ya da istifa ettikleri zaman lisansı sebebiyle takımın başında BB Erzurumspor teknik direktörü olarak takımın başında sahaya çıkan Uğur hoca, kısa zaman içerisinde hem gelen teknik hem de idare heyetlerinin vazgeçemediği isim oldu.

Uğur hoca, hem futbolcu izleme hem de teknik analiz de yapıyor ve bu analizlerini de teknik heyetle paylaşıyor.

Geçtiğimiz gün As Başkan Ahmet Dal ile birlikte ziyaretine gittiğim BB Erzurumspor tesislerinde Muzaffer Bilazer hocamla görüştükten sonra Uğur hocayı da odasında ziyaret ettim.

Bayarslan, o esnasında oynanacak olan Boluspor ile ilgili analizlerini yapıyordu ve kısmen bu analizlerini benimle de paylaştı.

Futbolcu izleme konusuna geldiğinde Uğur hocanın bir açıklaması dikkatimi çekti.

***

Uğur hoca, bugün Avrupa'da Galatasaray'ı, dünya kupası elemelerinde de Türkiye'yi sırtlayan Kerem Aktürkoğlu’nu da bir dönem yakın takiplerine aldıklarını açıkladı.

Bazı sebeplerden dolayı alamadıkları bu oyuncunun Erzurumspor’da olmadığından yakındı.

Gerçekten de öyle.

Mesela.

Taa 20018-2019 futbol sezonu öncesinde ismi daha duyulmamışken, henüz 3.ligde top koştururken Kerem’i izlenen ve alınması gereken oyuncular listesine dahil etmiş Uğur hoca.

Aynı listede daha bugün çok sayıda popüler olmuş isme de rastlıyorum.

Ama bir şekilde Kerem’in mavi-beyazlı kulübe transfer işi olmamış ve dolayısıyla da anlıyoruz ki aslında kaçan balık büyük olmuş!

Kuşkusuz bunda da bir hayır var diye düşünmeden de edemiyorum.

Belki de Kerem Erzurum’a gelse bu kadar bir aşama sergilemeyecek, adı yine 3.liglerde filan duyulacak.

Belki de o zaman süper lig hayalimiz sebebiyle o gün takımın başındaki teknik adam genç diye forma vermeyecek, Kerem de sıradan bir oyuncu gibi kulübede kalacaktı.

Ne diyeyim.

Galiba bu biraz da Kerem için hayırlı olmuş.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.