"İstediğimiz hedefe doğru gideceğiz"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Sportif Direktörü Zafer Demir, TFF 1. Lig'de üst üste zorlu maçlar yapacaklarını belirterek, "Herkes rahat olsun, istediğimiz hedefe doğru gideceğiz." dedi.

admin
admin
23 Kasım 2017 Perşembe 00:15
"İstediğimiz hedefe doğru gideceğiz"

Demir, yaptığı açıklamada, ligde son oynadıkları maçta, Ümraniyespor karşısında özledikleri futbolu sahaya yansıttıklarını söyledi.

"Teknik direktör değişikliğinden sonra takımda bir rekabet ortamı oluştu, bu da Ümraniyespor maçına rastladı." diyen Demir, "Maçtan önce 'Oynamadan bir puana razı mısın?' diye sorsalardı, 'Razıyım.' derdim. Çünkü liderle oynuyorsun, işin gerçeği de var. Ancak maçı oynadıktan sonra üzüldüm tabii, çünkü iki puan kaybımız oldu. Galip gelseydik daha iyi olurdu." ifadelerini kullandı.

Zafer Demir, takımın toparlanacağını dile getirerek, "Yavaş yavaş üst sıralara çıkacağız, bundan bir kaygım yok. Önümüzde zorlu maçlar var, güçlü takımlarla oynayacağız. Herkes rahat olsun, istediğimiz hedefe doğru gideceğiz. Taraftarlarımızı tam anlamıyla yanımızda göremiyoruz. Vefalı taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz." diye konuştu.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Öte yandan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ligin 13. haftasında 26 Kasım Pazar günü deplasmanda Gazişehir Gaziantep ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 2 saat sürdü.

Isınma koşularıyla başlayan ve topla koordinasyonla devam eden idmanda, iki grup halinde taktik çalışma yapıldı.

Mehmet Altıparmak, antrenmanın taktik bölümünde bir süre futbolcularla top oynayarak, onlara yapmaları gereken hareketleri gösterdi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumZafer Demir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.