İŞTE GERÇEK TARAFTARLIK BU

Pazar günü oynanan maçta, gerek doksan dakika, gerekse karşılaşma sonunda takımına destek veren taraftara teşekkür eden Kulüp Başkanı Saaim Özakalın, “İşte gerçek taraftarlık bu. Pazar günü taraftarımız büyüklüğünü gösterdi” dedi.

11 Aralık 2012 Salı 11:29
 İŞTE GERÇEK TARAFTARLIK BU
Nurullah PALA haberi...

Büyükşehir Belediyespor’da Pazar günü oynanan Altınordu maçının yankıları tüm hızıyla sürüyor. Kulüp Başkanı Saim Özakalın, taraftara desteğinden ve örnek davranışta bulunmasından dolayı teşekkür etti. Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın, “Pazar günü taraftarımız ne kadar büyük olduğunu herkese göstermiştir. Futbolcusuna maç içinde destek veren ve karşılaşma sonunda da beraberliğe rağmen takımını bağrına basan taraftara teşekkür ediyoruz. Taraftarımız bu örnek tavrı ile yönetim olarak bizleri de duygulandırmıştır”dedi.
BU İNANÇ BİZİ ZAFERE TAŞIYACAK
Pazar günü ligin liderini sahadan sildiklerini belirten Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Pazar günü Erzurum taraftarının takımına bağlılığını bir kez daha gösterdiğine işarek ederek, “Taraftarımız ve takım arasındaki bu inanç bağı devam ettiği sürece, biz bu ligde layık olduğumuz yere çıkacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. İnanıyorum ki, bu inanç bize zafere taşıyacak. Pazar günü Altınordu maçında takıma maç içinde ve karşılaşma sonunda destek veren taraftarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
 

Editör

Son Güncelleme: 11.12.2012 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir @misafir 2012-12-12 15:38:43

kardeşim sen bu düşünce ile devam edersen elbette zafere ulaşamayız sonuna kadar takımımızın yanındayız tüm erzurumlu hemşerilerimizi maçlara bekliyoruz

Avatar
misafir 2012-12-11 11:41:23

destek verildi de ne oldu bir takımı bile yenemediniz hep diyoruz ki bu inanç bizi zafere taşıyacak 2 haftadır bir galip gelemedik bu haftada büyük ihtimalle galip gelemez oldu 3 hafta