İŞTE DADAŞ'IN YENİ HOCASI

Sezon içinde başarılı olan Teknik Patron Demir’i bırakan, Büyükşehir Belediyespor, İnegölspor’u şampiyon yapan Taşkın Güngör’ü takımın başına getirdi. Taşkın’ın işini Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in bitirdiği öğrenildi.

19 Haziran 2012 Salı 11:53
İŞTE DADAŞ'IN YENİ HOCASI
Büyükşehir Belediyespor yine sağ gösterip, sol vurdu. Teknik Patron Faik Demir’le sözleşme yenilemeyen Erzurum ekibi, çok sayıda ismin gündeme geldiği teknik direktör konusunda Taşkın Güngör’de karar kıldı. Geçtiğimiz sezon istifa eden Hasan Çelik’in yerine 11.Haftada göreve gelen  başarılı bir grafik çizen deneyimli hoca Faik Demir ile yollarını ayıran Erzurum Büyükşehir Belediyespor teknik direktörlükten boşalan yerine İnegölspor'u şampiyonluğa taşıyan Taşkın Güngör'ü getirdi. Faik Demir ile yeniden anlaşma yapmayan ve Demir’in Kırıkhanspor ile anlaşma yapmasından sonra gözünü yeni adaylara çeviren Spor Toto 3. Lig ekibi Taşkın Güngör’de karar kıldı. Büyükşehir Belediyespor, gündemindeki çok sayıdaki isim arasından Teknik Patron Taşkın Güngör ile anlaşırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in de bu transferde büyük bir rol oynadığı öğrenildi. Küçükler’in Taşkın’ı bizzat istediği ve görüşme yaptığı iddia edildi.
Rizeli olan Teknik Patron  Güngör ‘ün yardımcılığını İnegölspor’da  olduğu gibi  Büyükşehir Belediyespor’da da kendisi gibi Rizeli olan Hemşehrisi Ahmet Tamrak’ın yapacağı belirtildi. Teknik Patron Taşkın Güngör’ün Büyükşehir ile anlaşmasının ardından transfer çalışmaları yaptığı ve ilk olarak Sakaryaspor’un genç futbolcusu Kürşat Erdem ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 19.06.2012 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.