İSPİR ESNAFSPOR’DAN AÇIKLAMA

Erzurum 1. Amatör Küme’de mücadele eden İspir Esnafspor, Play Off maçlarına katılma kararı aldı.

24 Ocak 2014 Cuma 23:31
İSPİR ESNAFSPOR’DAN AÇIKLAMA
DOĞUTÜRK’te yayınlanan “İspir Esnafspor Play Off’tan çekildi” haberiyle ilgili bir açıklama yapan kulübün teknik sorumlusu Tahsin Kaşıkçı, play off maçlarına çıkacaklarını söyledi.
Futbolcular ve teknik heyet olarak her türlü fedakarlığı yapacaklarını ifade eden Kaşıkçı, “Hiçbir sivil toplum örgütü ve ilçemiz yöneticileri bu takıma sahip çıkmasa da, biz teknik heyet ve futbolcularımızla her türlü fedakarlığı yaparak, play off maçlarına çıkacağız. Bütün bir yıl büyük emek ve çaba sarfederek, maddi-manevi yıpranarak bu maçlara katılma fırsatı yakaladık. Artık takım olarak kenetlenip, mart ayında oynanacak play off maçlarına da en iyi şekilde hazırlanarak, ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Bu maçlardan da istediğimiz sonuçları alacağımıza yürekten inanıyoruz.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 24.01.2014 23:35
Anahtar Kelimeler:
ErzurumİspirEsnafspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tahsin KAŞIKCI 2014-01-25 00:43:56

değer verip sahip çıkılması için uğraşan doğutürk.com ai̇lesi̇ne şahsim ve sporcularim adina teşekür ederi̇m.