İnşallah bir bildiğiniz vardır!

İnşallah bir bildiğiniz vardır!

admin
admin
11 Temmuz 2017 Salı 12:47
İnşallah bir bildiğiniz vardır!

Vedat REFAYELİ

Gün geldi bir anda başkan değişti, gün geldi iki gün önce anlaşma sağlanıp el sıkışılan hoca ile yollar ayrıldı, hepsine olur böyle şeyler dedik. Nihayetinde bu takım Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin takımı ve yeni sezon öncesi alınan her karar yönetimin tasarrufudur, demek ki öyle gerekiyormuş dedik geçtik. Boluspor’un solbeki Hakan ve Konyaspor’un kalecisi Kaya’nın dışında doğrusu imza attırılan oyuncuları da tanımadığım için yapılan çoğu transfere de itirazımız olmadı. Ancak, dış transferden çok iç transferdeki hareketlilik herkes gibi benim de dikkatimi çekti. Mehmet Albayrak gibi BB Erzurumspor’un her şeyi olan bir oyuncunun şu veya bu sebeplerden dolayı kulüpten gönderimesine de hadi bir şekilde tamam dedik ama Halil İbrahim Tuna’nın, Serdar’ın, Fatih Gül’ün ve Doğancan’ın gitmesi, gönderilmesi bana çok akılcı gelmedi. Erzurum’a geçtiğimiz sezonlarda katkıları olan bu oyuncuların gönderilme gerekçelerini bir ara birileri açıklarsa çok memnun olacağımı söylemeliyim. Tabi bunları derken şunu da eklemeyi düşünüyorum. Bir şeyler yapılıyor ama inşallah yapanların bir bildiği vardır! NOT: Dilerim bugün Halil İbo’ya, Fatih’e, Serdar’a yol veren kafa yarın Ferit’e, Erhan’a takmaz!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sinan bey 2017-07-12 11:31:20

maçlara geldiğim izlediğim kadarıyla halil olsun fatih olsun doğan olsun 1.lide bize yaramazlar ha gelecek olanlar derseniz inşAllah iyi olur ne bilelim.