İNCEDAL, TRANSFER HEDEFİNİ AÇIKLADI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un çiçeği burnunda hocası Yavuz İncedal, iç transferde takdir hakkını tamamen yönetime bıraktığını belirterek, “Dış transferde de yeteneği ve kişiliği birleştirip, bünyemize uyum sağlayacak futbolcular transfer edeceğiz” dedi.

14 Temmuz 2013 Pazar 13:19
İNCEDAL, TRANSFER HEDEFİNİ AÇIKLADI
Nurullah PALA

Spor Toto 3. Lig’de Erzurum’u temsil eden ve yeni sezonda şampiyon olmayı hedefleyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da yeni Teknik Direktör Yavuz İncedal, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Genç teknik adam, iç transferde takdir hakkını tamamen yönetime bıraktığını belirterek, “Yönetimle görüştüm. Takımda kontenjandan dolayı ancak dört futbolcu oynatabiliyoruz. Oysa şu anda Erzurum’un kadrosunda 12 tane kontenjan var. Bu futbolculardan hangisinin takımda kalacağı, hangisinin gideceğine tamamen yönetim kurulumuz karar verecek. Çünkü geçen sezon lig boyunca futbolcuların performansını ve kişiliğini yöneticilerimiz gördü ve tanıdı. Dolayısıyla iç transferdeki sorumluluğu tamamen yöneticilerimize bıraktım” dedi.
Görüşmelerimiz sürüyor
Erzurum Büyükşehir Belediyespor olarak dış transferde yetenekle kişiliği birleştirme arzusunda olduklarının altını çizen Teknik Patron Yavuz İncedal, “Şu anda listemizde olan futbolcuların hepsi ile görüşüyoruz. Kendi kulübü ile sorunu olan ya da ismini açıkladığımızda fiyatlarının yükselebileceğini bildiğimiz için şu an isimlerini saklı tutuyoruz. Bizim amacağımız yetenekle kişiliği birleştirmek. Futbolcunun kişiliği bizim için çok önemli.  Biz futbolcunun en fazla kişiliğine bakıyoruz. Kişiliğinin bünyemize uyum sağlayacağına inandığımız isimleri transfer edeceğiz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 14.07.2013 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.