İNCEDAL GELİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Yavuz İncedal’la anlaştıklarını twitter hesabından duyurdu. İncedal’ın hafta içinde Erzurum’da olacağı öğrenildi.

02 Haziran 2013 Pazar 22:46
İNCEDAL GELİYOR
Nurullah PALA

Gümüşhanespor’u bu sezon play off'ta şampiyon yapan ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un gündemine giren Teknik Patron Yavuz İncedal, 2013-2014 sezonunda Büyükşehir Belediyespor’un başında sahaya çıkacak. Erzurum’un yeni hocasının Yavuz İncedal olduğunu Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı Ahmet Küçükler de doğruladı. Küçükler twitter hesabından attığı mesajlarla Yavuz İncedal’ın Büyükşehir Belediyespor’un hocası olduğunu doğruladı. 
"Erzurum Büyükşehir Belediyesporumuzun yeni teknik direktörü belli oldu." Diye tweet atan Başkan Küçükler, yeni hocanın belirlenme sürecinde yönetimle bir araya gelerek, görüş alış verişinde bulunduklarını söyledi.  Küçükler, "Yavuz Hocayla prensipte anlaşma sağlandı. Önümüzdeki hafta içerisinde resmi sözleşme yapılacak. Yeni hocamız, spor kulübümüze ve şehrimize hayırlı olsun" dedi. Türkiye’de bir çok kulüpte görev yapan ve başarılı olan Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın transferine Erzurumlu futbol severlerinde olumlu baktığı ve genç teknik adamı benimsediği öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 02.06.2013 22:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2013-06-02 23:12:15

bence bizim için olumlu.çünkü daha önce bu hoca bizim grupta yer aldığı için bizim oyuncularımızı tanımıştır.kimin gideceğini kimin kalacağını kolaylıkla çözebilir bunun yanında bu hoca 10 gün önce 3.ligin en iyi hocası ünvanı nı aldı.inşallah bizim için iyi olur