İçimizde yaradır o!

İçimizde yaradır o!

admin
admin
04 Aralık 2018 Salı 20:06
İçimizde yaradır o!

Avrupa Artistik Paten Yarışları için gittiğim İstanbul’da Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Halit Albayrak ile tanıştım. Fotoğraflarının aksine daha genç ve daha heyecanlı biri. Üstelik de buz hokeyi ile yatıp buz hokey ile kalkan akıllı bir adam. Albayrak ile bu ilk tanışma ve görüşmemizde konu elbette ki Erzurum ve buz hokeyiydi.

Ve tabii ki de bu görüşmede Erzurum’da oynanan ve Rusya’nın 42-0 gibi farklı bir skorla kazandığı Milli takımın o maçı gündeme geldi. ‘’O kötü yenilgi ile ilgili kamuoyuna yerleşen o algıyı nasıl ortadan aldırmayı düşünüyorsunuz?’’ diye direkt sordum. Belli ki o da o skordan rahatsız ve böyle yerli yersiz karşısına gelmesinden dolayı kötü oluyor. ‘’Önce siz o skoru unutacaksınız’’ diye başladı söze sevgili başkan. Şu veya bu sebeplerden dolayı 2017 yılının Şubat ayında yaşanan o hezimeti unutturmak için her türlü çabayı sarfettiklerinin altını çizen başkan, ‘’Siz unutursanız elbette ki bizim unutmamız daha kolay olur. Amacımız hem o skoru unutturacak bir milli takım oluşturmak hem de bu branşta Avrupanın sayılı ülkeleri arasına girmek’’ dedi. Ve tabi başkan ile konuşurken Erzurum’un da buz hokeyi için çok önemli bir il olduğunun altını çizdi, gelecekle ilgili bazı plan ve proğramlarının olduğu bilgisini de verdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.