İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ POTADA DESTAN YAZDI

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, Gümüşhane’de düzenlenen 2. Lig Basketbol Grup Müsabakalarını namağlup tamamlayarak, şampiyon oldu.

26 Aralık 2012 Çarşamba 10:02
İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ POTADA DESTAN YAZDI

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 18-22 Aralık 2012 tarihleri arasında Gümüşhane’de düzenlenen 2. Lig Erkek Basketbol Müsabakaları Grup Şampiyonası, sona erdi. Beş gün süren müsabakalara,Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi,Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Siirt Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Kars Kafkas Üniversitesi ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi erkek basketbol takımları katıldı. Oldukça çekişmeli ve yoğun tempoda geçen müsabakalarda Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, tüm maçlarda oyunları baştan sona önde tamamlayarak rakiplerine şans tanımadı. Final maçında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı ile karşılaşan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, tüm periyotları önde götürdüğü müsabakada, rakibine 8 fark atarak, maçı 59-51 kazandı. Turnuvayı namağlup bitirerek kupanın sahibi olan basketbol takımını kutlayan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan ASLAN, “Her alanda başarı çıtasını yükselten üniversitemiz, sporda da üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmaktadır. Üniversitemizin gelişim ruhuna yakışır bir oyun sergileyen öğrencilerimizi ve antrenör hocalarımızı kutluyorum. Elde edilen başarı, gelecek yıllardaki şampiyonluklara da zemin hazırlayacaktır” dedi.

 

Editör

Son Güncelleme: 26.12.2012 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.