HIZ TUTKUNLARI BUZ PİSTİNE ÇIKIYOR

ISU ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Short Track Dünya Kupası Yarışları, Erzurum’da başlıyor.

12 Şubat 2015 Perşembe 10:46
HIZ TUTKUNLARI BUZ PİSTİNE ÇIKIYOR
Short Track Dünya Kupası yarışları yarın saat 10.00’da Palandöken İlçesinde bulunan 2 bin seyirci kapasiteli buz pateni salonunda başlıyor. Hız tutkunları buz pistine çıkarak üç gün boyunca Erzurumluları unutulmaz anlar yaşatırken, kendileri de madalya kazanmanın mücadelesini verecek.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, dev organizasyona en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını ve GHSİM olarak büyük yarışlara hazır olduklarını söyledi. ISU ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan şampiyonaya Erzurum halkının büyük ilgi göstereceğine inandığını belirten Taşkesenligil, “Tüm halkımızı yarışlara bekliyoruz” dedi.

HALKIMIZ TRİBÜNLERİ DOLDURMALI

Daha önce bu sporlarında Erzurum’un çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yaptığına işaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, yarınki yarışlara da halkın büyük ilgi göstereceğine inandığını söyledi. 2011 Üniversiade ruhunun 13-15 Şubat 2015 tarihleri arasında da yaşanacağını vurgulayan Taşkesenligil, bu dev organizasyondaki verilecek sınavın 2019 EYOF için de iyi bir örnek teşkil edeceğinin altını çizdi. Taşkesenligil, “Eğer bundan sonra da Erzurum’a spor organizasyonları verilmesini istiyorsak, özellikle halk olarak tribünleri doldurmalıyız. Çünkü dünya spor federasyonları spor organizasyonlarında önce seyirci ilgisine bakıyor, sonra diğer unsurları gözden geçirerek o ülkelere organizasyon veriyor. Bizde bu sınavı başarı ile vermek zorundayız” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 12.02.2015 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.