Hız tutkunları boş dönmüyor

​​​​​​​Sofya’da yapılan yarışlarda 3’ncü oldular.

admin
admin
28 Kasım 2017 Salı 00:04
Hız tutkunları boş dönmüyor

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yapılan Danibua serisi Sürat Pateni yarışlarında Türk milli takım yıldız patencileri üçüncü olarak bronz madalya aldılar.

Üç gün süren ve büyük çekişmeye sahne olan sürat pateni yarışlarına 20’ye yakın ülke katıldı. Çok sayıda sürat pateni izleyicisinin izlediği yarışlarda bayrak yarışında Muhammet Emir Han, Ömer Han ve Murat Tahtacı finale yükselme başarısını gösterdiler. Erzurumlu sporculardan oluşan bayrak takımı yarışlar sonunda üçüncü oldu ve ülkemize bronz madalya kazandırdılar. Bu arada, 1500 metre Junıor C kategorisinde ise Muhammet Emir Han, üçüncü olmayı başardı ve madalya kürsüsüne çıkarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Madalya alan sporcularımızı ilk kutlayan da kafileye başkanlık eden Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Özcan Işık ile antrenör Zeynep Nazlı Erkılıç oldu.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Vedat Refayeli, artistik patende dünya başarısı elde edilen bir hafta içinde sürat pateninde de sporcularının madalya alması karşısına büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, ‘’Artık özellikle yurt dışında madalya törenini beklemeden dönüş yapan patenciler yok. Madalyasız yarışlar dönemi sona erdi. Verilen emeklerin karşılıksız kalmadığını görmek ayrı bir mutluluk vesilesi’’ dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Hız TutkunlarıSofya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.