“HEYECAN BİTMEK BİLMESİN”

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un Kulüp Sözcüsü Avukat Ömer Faruk Şenpolat, takımdan umutlu olduğunu söyleyerek “ Şampiyonluk için hiçbir eksiğimiz yok” dedi.

01 Aralık 2012 Cumartesi 10:30
“HEYECAN BİTMEK BİLMESİN”

Furkan NEHRİ
Spor Toto 3’üncü lig 3’üncü grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor yarın Emrespor ile deplasmanda karşılaşacak. Maç öncesi son idmanını yapan mavi beyazlılar Isparta’dan üç puanla dönerek zirveye biraz daha yaklaşmak istiyor. Buz Hokey salonunu yanında bulunan çim sahada Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un yaptığı idmanı izlemeye
gelen Kulüp Sözcüsü Av.Ömer Faruk Şenpolat, takımdan çok umutlu olduklarını ifade ederek, “Takımımızın ortaya koymuş olduğu mücadele hem bizi hem taraftarımızı mutlu etmektedir. Şu an kadromuzda sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmamaktadır. Eksiksiz olarak Isparta’ya gidiyoruz. Yöneticiler olarak, her maça ayrı bir heyecanla gidiyoruz.Yine aynı heyecanla dönmek istiyoruz” dedi. Maçlarımızdaki başarının sırrı taraftarımızın verdiği destektir diyen Şenpolat, “Sadece Erzurum’da yaşayan hemşerilerimiz değil deplasmana gittiğimiz zamanlarda her yerden dadaşlar destek olmaya geliyor. Gittiğimiz kentlerde tribünlerden mavi-beyaz bayrakların dalgalanmasını görmek hem bizlere gurur veriyor hem de taraftarımız sahadaki futbolcularımıza 12’inci adam oluyor. Umarım taraftarımızın isteklerini boşa çıkarmayız” dedi. Ligin ilk yarısına 4 hafta kaldığını söyleyen Şenpolat, "İlk yarıda son kulvara girdik. Son dört maçımızı da iyi değerlendirerek ikinci yarıya daha sağlam başlamak istiyoruz. Bu takımın yanında bu taraftar olduktan sonra heyecan bitmek bilmesin" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 01.12.2012 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.