HENTBOLA ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ DAMGASI

Erzurum Atatürk Üniversitesi Erkek Hentbol takımı, göğsümüzü kabartan başarılara imza atıyor. Kafile Başkanı Nazım Saraçoğlu ve Antrenör Ali Erzurumluoğlu yönetiminde Antalya Belek’te yapılan Birinci Lig maçlarında mücadele eden Erzurum temsilcisi Süper Lig’e terfi maçlarında oynama hakkını elde etti.

16 Mart 2013 Cumartesi 13:49
 HENTBOLA ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ DAMGASI
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalar 04-08 Mart 2013 tarihleri arasında Antalya Kaya-Belekte yapıldı. Maçlara 11 Erkek takım katıldı. Atatürk Üniversitesi rakipleri Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi, Kayseri Erciyes Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Antalya Akdeniz Üniversitesi ile mücadele etti. 

BAŞARILI SONUÇLAR ALDI

Antrenör Ali Erzurumluoğlu yönetimindeki Atatürk Üniversitesi, rakiplerini ezdi geçti. Tecrübeli hocanın öğrencileri, şu sonuçlara imza attı: D. Akdeniz Üniversitesi (25) - Atatürk Üniversitesi (43), Atatürk Üniversitesi (40), Erciyes Üniversitesi (27), Atatürk Üniversitesi (34) - Akdeniz Üniversitesi (20), Amasya Üniversitesi (22) - Atatürk Üniversitesi (26)

Atatürk Üniversitesi’nin tecrübeli hocası Ali Erzurumluoğlu, şampiyonda birinci olarak gruptan çıktıklarını belirtti. Başarılı çalıştırıcı, “Mayıs ayının 2. haftasında Türkiye de gruplardan kalan diğer 5 takımla birlikte Süper Lige terfi müsabakalarına gideceğiz. Gidilecek il ileri tarihte Üniversite Sporları Federasyonu sitesinde yayınlanacak. Şu an da final müsabakalarına gelecek olan takımlar bizle birlikte Marmara Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, KATÜ ve 2 takımda Nisan ayında Muğla grubunda belli olacak”dedi.

HEDEF SÜPER LİG

Kafile Başkanı Nazım Saraçoğlu yönetiminde gittikleri Birinci Lig maçlarından başarı ile döndüklerini ifade eden Erzurumluoğlu, süper Lige çıkacaklarını söyledi. Antrenör Ali Erzurumluoğlu, “Takımımızın açık ara birinci olması terfi müsabakaları öncesi rakiplerimiz için iyi bir gözdağı oldu ayrıca oyuncularımızın hemen hemen tamamının lig de 1. lig A Klasmanda oynaması takımımızın diğer takımlara göre daha hazır olmasında önemli etkendi. Üniversitemiz takımımızın dönüşünde, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Semih Diyarbakır ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Avni Köksal Şenol tarafından verilen moral yemeğinde bir araya gelerek sporcularımıza ödül vermeleri bizi çok onurlandırdı” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 16.03.2013 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.