HAZIRLIK MAÇ TRAFİĞİ BAŞLIYOR

Antalya Lara Melas Otel’de 2. Yarıya bilenen Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da hazırlık maçları başlıyor. Mavi-beyazlılarda hedef en az üç maç yapmak.

02 Ocak 2013 Çarşamba 10:03
HAZIRLIK MAÇ TRAFİĞİ BAŞLIYOR



Nurullah PALA
Erzurum’u TFF Spor Toto 3. Lig 3. Grupta temsil eden ve ligin ikinci yarısında hedeflerini gerçekleştirmek isteyen Büyükşehir Belediyespor, Antalya Lara’da hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Patron Taşkın Güngör yönetiminde yoğun bir tempoda idman programına devam eden Mavi-Beyazlılarda transfer çalışmaları da sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor, şu ana kadar iki transfer yaparken, en az iki nokta transfer daha yapıp, bu isimleri Antalya kampına yetiştirmek isterken, Cuma gününden itibaren de hazırlık maçlarına start vermesi bekleniyor.

EN AZ ÜÇ HAZIRLIK MAÇI
Teknik Patron Taşkın Güngör yönetiminde ligin ikinci yarısına bilenen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Antalya kampı çerçevesinde en üz üç hazırlık maçı yapmak istiyor. Teknik Patron Taşkın Güngör, “Antalya’da Cuma gününden itibaren hazırlık maçları oynayacağız. En az üç hazırlık maçı yapacağız. Şu anda İngölspor ve Gölcükspor ile maç oynamamız gündemde ancak yarından sonra her şey netlik kazanacak. Şu anda hazırlıklarımız devam ediyor, oyuncularımın çalışma temposundan memnunum. Yönetimimize kamp nedeni ile teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 02.01.2013 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadir 2013-01-02 15:30:37

hoca bu işi çok sıkı tutuyor.

Avatar
mehmet kaymaz 2013-01-02 16:03:38

hadi dasaslar 2013 sizin seneniz olur insalah

Avatar
misafir 2013-01-02 10:58:11

yönetim kaliteli transferler yapıp bu takımı 3.lige çıkart.buran okuduğum kadar kaliteli oyuncuları bir bir kaçırıyorsun.eğer başarı istiyorsan bu tür oyuncuları kaçırma yönetim.elini çabuk tut iyi transferler yap