HAYDİ ERZURUM MAÇA

BAL Ligi’ndeki başarılı temsilcimiz Aşkale 3 Mart Beldespor, bugün saat 13.30’da kader maçına çıkıyor. Kırmızı-şimşekler maçı kazanırsa, ligi şampiyon bitirmeyi garantileyecek ve 3. Lig artık önünde sadece bir engel kalacak. Onun için Tüm Erzurumluları bugün Cemal Gürsel Stadı’na bekliyoruz.

11 Nisan 2012 Çarşamba 12:04
HAYDİ ERZURUM MAÇA
Yaklaşık bir ay aradan sonra büyük bir fedekarlık örneği göstererek, Arhavispor maçına çıkan ve 3-2’lik galibiyetle 3. Lig hedefine bir adım daha yaklaşan Aşkale 3 Mart Beldespor, bugün kader maçını çıkıyor. Kırmızı şimşekler saat 13.30’da erteleme maçında kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren Refahiyespor ile karşı karşıya geliyor. Zorlu maç öncesinde tribünlerin dolması için de tüm Erzurum halkına görev düşüyor. Dadaşlar, kazazede Aşkalespor’un 3. Lige çıkması için elinden gelen desteği gösterip, bugün tribünleri doldurması gerekiyor.
gözler yarın oynanacak olan zorlu Refahiye mçına çevrildi. Aşkale’nin hocası Boyacı, “En az onbin Erzurumlu’yu maça bekliyoruz” dedi. Bugün Cemal Gürsel Stadı’nda 40 puanlı iki takımın mücadelesinden galip çıkacak olan takım, şampiyon olarak play offa yükselerek 3. Lig yolunda avantaj sağlamış olacak. Zorlu maçın bilinci içerisinde hazırlanan ve dün akşam son hazırlığını yaparak maç saatini beklemeye koyulan Kırmızı şimşeklerde Antrenör Sinan Boyacı, en az onbin Erzurumlu’yu maça davet etti. Boyacı, “Bu maçta Erzurumluların ve Aşkalelilerin tribünleri doldurmasını istiyoruz. Dolu tribünler önünde oynayacak olmamız işimizi daha da kolaylaştıracak. Tüm Erzurumluları yılın maçına bekliyoruz” dedi.
11 ASLAN SAHADA 10 BİN  TARAFTAR TRİBÜNDE OLSUN
3-2’lik Arhavi zaferi sonrasında futbolcular ve teknik heyet, Refahiyespor maçını kazanmak için pusuya yattı. Yaşadığı talihsiz kaza sonuc u ayağa kalkan ve Arnhavi maçına çıkan kırmızı-siyahlı futbolcular ve teknik heyet cesur yürekler olarak değerlendirdi. Aşkale 3 Mart Beldespor’un ilçeyi ve Erzurum’u BAL liginde en iyi şekilde temsil ettiğini ve hedefine bir adım daha yaklaştığını ifade eden Dadaşlar Grubu Tribün Lideri Zafer Lömenler, tüm Aşkalelileri ve Erzurumluları bugün saat 13.30’da oynanacak olan Refahiyespor maçına davet etti. 
COŞKUN’DAN BAKLAVA JESTİ
Bu arada TFF Bölge Antrenörü Kemal Coşkun’da 1997-1998 doğumlu TFT Bölge karmasının futbolcuları ile birlikte  dün takımın son idmanını izleyerek futbolculara ve teknik heyete baklava ikram ederek, zorlu Refahiyespor maçı öncesinde başarı dileğinde bulundu. Aşkale 3 Mart Beldespor Teknik Patronu Sinan Boyacı, yaptığı açıklamada kendilerine zorlu Refahiye maçı öncesinde moral desteği sağlayan TFF Bölge Antrenörü Kemal Coşkun’a teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 11.04.2012 12:41
Anahtar Kelimeler:
HAYDİ ERZURUM MAÇA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.