HAMSİ BOĞAZIMIZDA KALDI

Mutlak puan parolası ile Trabzon deplasmanına çıkan Yakutiye Belediyespor,Düzyurtspor’a 2-1 mağlup oldu.

11 Kasım 2012 Pazar 20:46
 HAMSİ BOĞAZIMIZDA KALDI
Nurullah PALA haberi...

Erzurum’un BAL Ligi’nde temsil eden Yakutiye Belediyespor, hafta sonunda Trabzon deplasmanındaydı. Deplasmanda Trabzon Düzyurtspor ile karşı karşıya gelen Erzurum ekibi rakibi ile kafa kafaya mücadele etmesine rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Erzurum ekibi bu mağlubiyetle 7 puanda kaldı. Lider Kalkanderespor, evinde Erzincanspor’u 3-1 mağlup ederek, liderliğini korudu. Ligde diğer maçlarda da birbirinden ilginç sonuçlar alındı. Haftanın en çarpıcı sonucuna Bayburt İl Özel İdare imza attı.



BAYBURT 7 BİTİRDİ
Dün oynanan ve gollü geçen maçlarda en farklı skoru Ardahanspor’u 7-0 mağlup eden Bayburt İl Özel İdarespor elde etti. Çayelispor deplasmanda Iğdır Üniversitesi’ni 1-0 mağlup etti. Karsspor evinde Sarıkamış engelini 2-1’le geçti. Akçaabat Sebatspor, Patnosspor’u 2-1 mağlup etti. Haftanın tek golsüz bite maçı Arhavispor, Araklıspor maçı oldu. İki takım 0-0’lık sonuçla puanları paylaştı.
 

Editör

Son Güncelleme: 11.11.2012 21:36
Anahtar Kelimeler:
HAMSİ BOĞAZIMIZDA KALDI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.