HAFTANIN BEYİ, DADAŞ

Büyükşehir, hafta içi mesaisinde Cemal Gürsel Stadı'nda Beylerbeyispor'u konuk etti. Maçın 16. Dakikasında bazuka gibi bir şut çıkartan Mustafa Öztark topu doksana gönderdi. Bu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Erzurum ekibi ilk beş için dev gibi bir engeli aştı. Mavi-beyazlılar bu galibiyetle 5'te 5 yaptı.

22 Mart 2012 Perşembe 09:57
HAFTANIN BEYİ, DADAŞ
Büyükşehir Belediyespor emin adımlarla play off'a koşuyor. Erzurum ekibi Çarşamba, Aydın, Pazar ve Hatayspor'dan aldığı üst üste dört galibiyete bir yenisini daha ekledi. Mavi-beyazlı takım, dün Cemal Gürsel Stadı'da Mustafa Öztürk'ün attığı muhteşem golle Beylerbeyispor'u 1-0 mağlup ederek, üç puanı hanesine yazdırırken, 3. Ligde mücadele ettiği ilk yılında beş maç üst üste kazananan takım olarak rekor kırdı. Maç sonrası Teknik Patron Faik Demir'in talebelerini taraftar bağrına bastı. Oldukça çekişmeli geçen maçın ikinci yarısında ise Mavi-beyazlı takımın ileri uç elemanları ve kaptan Ersin ile Güner Okay yüzde yüz gol pozisyonlarını cömertçe harcadı.
ŞEHİTLERİN VE AŞKALE'NİN ACISINI PAYLAŞTILAR
Büyükşehir Belediyespor, Beylerbeyi maçına oldukça anlamlı bir pankart ile çıktı. Afganistan'da helikopter kazasında şehit düşen 12 askeremiz ve Göle Belediyespor maçı yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Aşkale 3 Mart Beldespor yöneticisi Gürol Çobanoğlu'nun acısını paylaşan birn penkartla sahaya çıktı. Büyükşehirliler Aşkale 3 Mart Beldespor içinde "Aşkale'nin acısı acımızdır" yazan bir pankartı tribüne açtılar. Nefesleri kesen maçı 1-0 kazanan Erzurum ekibi Büyükşehir Belediyespor Play off yolunda dev bir engeli geride bırakmanın gururunu yaşarken, 5'te 5 yapmanın mutluluğunu yaşadı. Erzururum ekibinde sakatlıkları geçen Kaptan Ersin ve Cabir Coşar ilk onbir de yer alırken, Hepatit-B olan Musa Ballı ve sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Tarık Tekdal 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Kırmızı kart cezalıları Ferhat ile Emrah Bayram'da karşılaşmayı tribünden izleyerek takım arkadaşlarına tribünden destek verdi. Hafta içi olmasına rağmen maçı bin 500 dolayında taraftar izlerken, bayan taraftarlarda tribünlerdeki yerini aldı.
MUSTAFA'NIN FÜZESİ
Devre arasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor'dan tranfer edilen ve kısa sürede taraftarın gözdelerinden biri olan Mustafa Öztürk, Hatayspor'dan sonra Beylerbeyi filelerini de havalandırdı. Mavi-beyazlı takımın as futbolcusu dün 16. Dakikada yaklayık 25 metreden çektiği sert şutla topu filelere gönderdi. Genç yıldız attığı muhteşem golle Büyükşehir Belediyespor'un sahadan 1-0 galip gelmesini sağlarken, galibiyetin mimarı oldu. Dün oynanan maçta Kaleci Metin Kanar yine muhteşem kurtarışlar yaparken, diğer futbolcularda savaştı. Kaptan Ersin, Cabir ve Muhammet Emin Bayoğlu, orta sahanın yükünü çekerken, Dede, Uğur ve Murat Gülbaba da rakibe defansta geçit vemedi. Mehmet Türk, Güner ve Mustafa da çalışkan bir görüntü çizerken, Mavi-beyazlı takımın gol belgelerindeki en etkili silahı Volkan Serim belki bu maçta gol atmaya muvaffak olamadı. Ancak yine rakip defansı yıprattı. Çıktığı bütün kafa toplarını alarak takım arkadaşlarına güven verdi. Büyükşehir Belediyespor'da sonradan oyuna giren oyuncularda Teknik Patron Faik Demir'in verdiği görevi harfiyen yerine getirmeye çalıştı.
CEMAL GÜRSEL BAYRAM YERİ GİBİ
Kendi açısından büyük önem taşıyan maçta Beylerbeyispor'u Mustafa Öztürk'ün attığı golle 1-0 mağlup eden Büyükşehir Belediyespor, ilk beş için çok büyük bir avantaj sağlarken emin adımlarla Play Off'a yürüdü. Erzurum ekibi, bu galibiyetle puanını 43'e yükseltti. Maç sonunda Cemal Gürsel Stadı adeta bayram yerine döndü. Maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrılan ve hanesine üç puanı yazdırarak, beş maç üst üste kazanan takım olarak dikkatleri üzerine çeken Büyükşehir Belediyespor, maç sonrası galibiyet sevincini taraftarı ile paylaştı. Futbolcuları tribünlere çağıran taraftar üçlü çektirdi. Futbolcular, "En büyük Erzurum, şampiyon Erzurum" diye tempo tuttu. Maçı şeref tribününden izleyen Kulüp Başkanıo Mehmet Aydın ve Yöneticiler, maçtan sonra sahaya inerek, büyük zaferden dolayı futbolcuları ve teknik heyeti kutladı.
DAHA İŞİMİZ BİTMEDİ
Erzurum ekibinin Teknik Patronu Faik Demir'de maç sonrası futbolcuları ile birlikte 1-0'lık zaferin haklı gururunu ve sevincini yaşadı. Maç öncesinde galibiyet yemini ederek maça çıktıklarını ve üst üste beşinci maçını da kazanarak play off yolunda ilerlediklerini belirten Teknik Patron Faik Demir, "Oyuncularımla gurur duyuyorum, bu şehrin insanı da bu çocukları bağrına basmalı. Beş haftada 15 puan toplayarak büyük bir çıkış yaptık. Ancak işimiz daha bitmedi. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanıp, hedefe ulaşacağız. Bu şehrin insanına önce play off sevinci yaşatacağız, ardından da şampiyon olup 2. Lig'e çıkacağız. Bugün hafta içi mesai saati olmasına rağmen tribünlere koşan ve bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Galibibiyeti taraftarımıza ve Aşkale 3 Mart Beldespor'a hediye ediyoruz" dedi.
AKKUŞ ÇAY İÇİMİZİ ISITTI
Sezon başından beri Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un sponsoru olan ve Cemal Gürsel Stadı'nda soğuk sıcak demeden taraftara çay servisi yapan Akkuş Çay dün yine iş başındaydı. Akkuş Erzurum Çay Yetkilileri, maç boyunca tribünlerdeki taraftarlara ve basın mensupları ile protokole çay servisi yaptı. Sezon başından beri Akkuş Çay'ın gelenek haline getirdiği çay ikramı taraftarlardan da alkış aldı. Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Aydın'da Akkuş Çay yetkililerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, "Soğuk havalarda hem çay içip hemde maç izliyoruz. Akkuş çay sayesinde içimiz ısınıyor" dedi.
MAÇIN KARNESİ
Stad: Cemal Gürsel
Hakemler: Murat Kaya7, Özgür Demirci7, Aykut Onar7
Gol: Dk. 16 Mustafa (Büyükşehir)
Sarı kartlar: M. Emin (Büyükşehir) Anıl, Yeldar (Beylarbeyi)
B.Şehir Belediyespor: Metin8, Uğur7, M. Murat7, Dede Çelik8, Cabir8, Ersin8, Mehmet7(Emre Çelik6), Mustafa8, Volkan Serim(Dk. 90 Volkan Bayram 6) 8, M. Emin Bayoğlu8, Güner7(Dk.78 Serhat6)
Beylerbeyispor: Akın7, Emrah6, Orkun5, Özkan5, Samet5, Vedat4(Dk.66 Yeldar4), M. Murat4(Dk.46 İsmet4), Recep4, Anıl6, Ruhi Tırak7, Samet4(Erhan3)

Editör

Son Güncelleme: 22.03.2012 10:56
Anahtar Kelimeler:
HAFTANIN BEYİDADAŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.