GÖNÜLLÜ GENÇLERE ÇAĞRI

Erzurum, büyük karate şölenine kilitlendi. Bu yıl 10’uncusu yapılacak olan Uluslar arası Palandöken Karate Kupası müsabakaları için geri sayım başladı.

21 Ağustos 2013 Çarşamba 10:06
GÖNÜLLÜ GENÇLERE ÇAĞRI
Erzurum GHSİM ile Karate Federasyonu ev sahipliğinde gerçekleşecek olan şampiyona için nefesler tutuldu. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, Yakutiye Gençlikspor’un organizasyon sorumluluğunu üstlendiği büyük turnuva öncesinde 2 bin dolayında sporcu kayıt yaptırdı. 10 ülkenin yanı sıra Türkiye’den 50 ilin katılacağı Uluslar arası Palandöken Karate Kupası öncesinde Erzurumlu gönüllü gençlere seslenen Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi, “Bu yıl Yakutiye Gençlikspor’un organizasyon sorumluluğu altında 10’uncusunu düzenleyeceğimiz Karate Kupası maçları öncesinde Erzurumlu gençlere sesleniyoruz. Gönüllü olarak turnuvada görev yapmak istiyorlarsa kendilerini Kazım Karabekir Spor Salonu’na davet ediyoruz” dedi. 

TURNUVA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN KATKILARIYLA YAPILACAK

Erzurum’da 22-23-24 ve 25 Ağustos 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan 10’uncu Uluslar arası Palandöken Karate Kupası müsabakaları Erzurum Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile yapılacak. Turnuvanın organizasyonu ise Yakutiye Gençlikspor tarafından gerçekleşecek. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi, turnuvaya ev sahibi Türkiye’nin yanı sıra İran, Irak, Gürcistan, Azarbaycan, Özbekistan, Türkmenistan, Filistin, Arnavutluk ve Ukrayna’nın katılacağını söyledi. Çelebi, yurt içinden de 50 ilin turnuvaya katılacağını ifade ederek, “Bu şampiyonada 2 bin dolayında karateci mücadele edecek” dedi. Turnuva için Büyükşehir Belediyesi ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tanıtım afişleri astı. Ücretsiz olarak izlenebilecek olan karate müsabakalarında, şampiyon karatecilerde eğitim semineri verecek.

Editör

Son Güncelleme: 21.08.2013 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.