Goller Nobre’den

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında Boluspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor 1-1 berabere kaldı.

admin
admin
23 Şubat 2018 Cuma 07:41
Goller Nobre’den

Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında Boluspor-B.B. Erzurumspor karşılaşması 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Erzurumspor deplasmanda Nobre’nin hem kendi kalesi, hem de rakip takım kalesine attığı gollerle Boluspor maçından 1-1 beraberlikle ayrıldı. Puanının 30’a yükselten mavi beyazlı ekip beraberlik sayısını toplamda 9, deplasmanda ise 4’e çıkardı.

9’UNCU BERABERLİK

Erzurumspor Boluspor deplasmanında altın değerinde 1 puan kazandı. Ligin zorlu ekiplerinden Boluspor karşısında diri ve etkili bir oyun sergileyen Mavi beyazlı ekip pazartesi günü evinde oynayacağı Adanaspor karşılaşması için de moral kazandı. 23 maçlık süreçte 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 yenilgisi bulunan, attığı 27 gole karşılık kalesinde 26 gol gören ekip sıralamada da bir sıra atladı.

22. dakikada Boluspor’un Yusuf Emre ile kullandığı kornerde ceza sahası içinde bulunan Nobre ters bir vuruşla topu kendi filelerine gönderdi. 1-0

55. dakikada B.B. Erzurumspor’un kullandığı kornerde topa yükselen Nobre’nin kafa vuruşunda top ağlara gitti. 1-1

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Yiğit Arslan, Ahmet Şimşek, Ata Yıldırım

Boluspor: Gökhan Değirmenci, Göksu Alhas, Arapi, Diarra, Özgür İleri (Dk. 70 İshak Çakmak), Peopon, Melih Okutan, Sefa Yılmaz (Dk. 77 Guido Koçer), Yusuf Emre Gültekin, Cengiz Umut Meraş, Mustafa Durak (Dk. 46 Akabueze)

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Hakan Canbazoğlu, Acka, Trtovac, Mert Nobre (Dk. 72 Bekamenga), Tolga Ünlü, Gökhan Karadeniz (Dk. 90+1 Osman Şahin), Metin Yüksel, Burhan Eşer (Dk. 65 Taylan Antalyalı), Muammer Atalay, Scuk, Savage

Goller: Dk. 22 Mert Nobre (Kendi kalesine) (Boluspor), Dk. 55 Mert Nobre (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Sarı kartlar: Dk. 36 Mustafa Durak, Dk. 74 Gökhan Değirmenci (Boluspor)

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporMert Nobre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.