Göbek adı hücum

BB Erzurumspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, taraftarın hoşuna gidecek şeyler söyledi ve ‘’Benim olduğum yerde takımım hep hücum yapar. Çok gol yerim ama çok da gol atarım. Erzurum’da da öyle olacak’’ iddiasında bulundu..

admin
admin
15 Kasım 2017 Çarşamba 12:40
Göbek adı hücum
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, hücumu seven bir hoca olduğunu belirtti ve takımının belki çok gol yiyen ama aynı zamanda da çok gol atan takım olacağını iddia etti.
Beraberinde kulüp idari menejeri Zafer Demir ile bu sabah kulüp tesislerinde kahvaltılı tanışma amaçlı basın toplantısı yapan BB Erzurumspor teknik direktör Mehmet Altıparmak, çok önemli mesajlar verdi. Şu ana kadar 18 takımda oynadığını, 10 takımda da hocalık yaptığını belirten Altıparmak, ligi tanıdığını ve bu avantajını yeni kulübü lehine kullanacağına işaret etti. Oyuncu gurubunun iyi olduğunu, sadece bazı oyuncularda performans eksikliğinin bulunduğunu kaydeden çiçeği burnundaki teknik patron, ‘’Şu anda tek sorun bazı oyuncuların istenilen düzeyde olmaması. Bir de bazı oyunculardaki özgüven eksikliği. İlk yarıda kalan 6 hafta süre içerisinde performans eksikliği bulunan oyuncuları göreceğiz. Daha doğrusu onlardan patlama bekliyorum. Devre arası için transfer politikamızı da bu 6 hafta belirleyecek. Öncelikli burada işim adaletli olmak. Kim iyiyse o oynayacak. Yaşı ne olursa olsun sahada en iyisi olacak. Elbette ki bir hedefimiz olacak. Üst sıralara tırmanmak için biz elimizden gelen yapacağız. Sadece burada taraftarın biraz sabırlı olması gerekiyor. Zaten bir maça sadece Erzurum’da oyuncular değil, basın ve taraftarımızın da hazırlanması gerekiyor’’ dedi.
Kaya, Ozan, Lokman, Tolga, Hakan gibi oyuncular ile daha önce çalıştıklarını ve bu oyuncuları tanıdığını da söyleyen Altıparmak, hücumcu bir özelliğinin olduğunu belirtti. ‘’Ben hücum futbol oynatmayı severim. O yüzden de benim takımım çok gol yer ama çok da gol atar’’ diyen Mehmet Altıparmak, hücuma yönelik oyuncular ile çalışmayı sevdiğini kaydetti, ‘’Orta sahadan da hücuma katkı sağlayacak oyuncular olursa o zaman gel keyfim gel’’ dedi.
Cumartesi günü oynayacakları Ümraniye maçında iç saha avantajını kullanmak istediklerini anlatan Altıparmak, henüz hiç kaybetmemiş lan rakiplerinin tesadüfen lider olmadıklarını da anlatırken, ‘’Herşeyden önce çok sabırlı bir takımla oynayacağız. Hadlerini bilen oyuncuları var. Ben Elazığ’dayken de bu takımla oynadım ve 90 artı 5’de yediğimiz golle onlara yenildik. Elbette ki o takımın zaafları da var ve o zaafları kullanmak isteyeceğiz’’ diye konuştu.
BB Erzurumspor’da olmaktan mutlu olduğunu da anlatan Mehmet Altıparmak, özellikle tesis anlamında kulübün çağ atladığını kaydetti, ‘’Özellikle bütün takımlar için söylüyorum kamp için burası dururken Avrupa’ya gitmek aptallık olur’’ değerlendirmesinde bulundu.
24 saat telefonun açık olduğunu, eleştirilere kapalı olmadığını ve basınla iyi ilişkiler içerisinde görevini yapmak istediğini de söyleyen Altıparmak, ‘’Son iki yıl şampiyon olmuş ve bir üst lige çıkmış olan BB Erzurumspor için bu sene de bir üst lige çıkmak, neden olmasın?’’ diye sordu. Altıparmak ayrıca, geçen yıl finalde kaybettikleri maçta Gümüşhane olarak seyirciye maçı kaybettiklerini sözlerine ekledi..
--

Editör

Anahtar Kelimeler:
Erzurumspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.