GHSİM’YE TAŞKESENLİGİL ATANDI

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine Fuat Taşkesenligil atandı.

29 Eylül 2014 Pazartesi 01:12
GHSİM’YE TAŞKESENLİGİL ATANDI
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine Fuat Taşkesenligil atandı. Süleyman Arısoy’dan boşalan koltuğa bundan böyle Taşkesenligil oturacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Fuat Taşkesenligil’i Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne atandığını duyurdu. Erzurum GHSİM’de bir yılı aşkın süredir Spor Şube Müdürü olarak görev yapan Fuat Taşkesenligil, kuruma il müdürü olarak atandı. Erzurum GHSİM’de Süleyman Arısoy’un ardından Nisan 2014’ten beri Memduh Ceyhan İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürütüyordu.

Evli ve 3 çocuk babası olan Erzurumlu bürokrat, daha önce Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde bölüm sekreteri, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde de Fakülte Sekreteri olarak görev yaptı. Taşkesenligil, Erzurum GHSİM’ne şube müdürü olarak atandıktan sonra bir yılı aşkın süredir Spor Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.

Editör

Son Güncelleme: 29.09.2014 01:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DURUM 2014-09-29 18:13:45

müdürümüzün sporti̇f atleti̇k ti̇pi̇ gözden kaçacak gi̇bi̇ deği̇l