GHSİM BALKAN FATİHLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sırbistan’da yapılan Balkan Karate Şampiyonası’nda Yıldız Erkekler Kategorisinde katada Balkan ikincisi olan Erzurumlu karatecileri ödüllendirdi.

07 Mayıs 2013 Salı 10:43
GHSİM BALKAN FATİHLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Balkan ikincisi olan karate takımını ödüllendirdi. Sırbistan’da yapılan Balkan Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda büyük bir başarı gösterere Yıldız Erkekler Katada Balkan ikincisi olan Erzurumlu karatecilere Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, spor ayakkabısı hediye etti. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi’nni de hazır bulunduğu ödül töreninde minik karatecileri kutlayan Tilkidöğen, karatecileri Avrupa ve Dünya şampiyonalarında da başarılı olacaklarına inandığını söyledi. Tilkidöğgen, “Karate son yıllarda Erzurum’da gurur duyduğumuz spor dalları arasında gelmektir. Elde ettiği başarılar göğsümüzü kabartıyor. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi ve talebeleri ile emeği geçen tüm antrenörleri başarıdan dolayı kutluyorum” dedi.

Yıldız, 2001-2002 doğumlularda Ömer Faruk Demirel, Reşit Turab Doğan ve Bilal Bayram’dan oluşan Erzurumlu karate takımı Balkan ikincisi olarak ülkemize gümüş madalya kazandırmıştı.

Editör

Son Güncelleme: 07.05.2013 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.