Gergin kongrede yeni başkan belli oldu

Yeni sezonda TFF 1. Lig´de mücadele edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un başkanlığına yapılan Olağanüstü Genel Kurul Kongresiyle Dilaver Yılmaz seçildi.

admin
admin
19 Haziran 2017 Pazartesi 00:28
Gergin kongrede yeni başkan belli oldu

TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Dilaver Yılmaz, başkanlığa seçildi. Kongrede gergin anlar yaşanırken çevik kuvvet polisleri salona girerek olaylara müdahale etti.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Palandöken ilçesindeki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Kulübün 377 kongre üyesinden 196'sının katıldığı genel kurulda tek aday olan Dilaver Yılmaz, 195 oyla başkanlığa getirildi.

Yılmaz, seçimin ardından yaptığı açıklamada, kulüp için bugüne kadar emek veren herkese teşekkür ederek, "Bizi iyi ve kötü günde yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz. Bu kadim şehrin takımı olarak büyük hedeflere hep beraber koşacağız. Bu süreçte camia olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Allah'ın izni ve taraftarımızın desteğiyle hep beraber çok çalışıp şampiyonluğun çok yakıştığı bu şehre nice şampiyonluklar getireceğiz." şeklinde konuştu.

Yılmaz başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Ünsal Kıraç, Zafer Aynalı, Mehmet Tan Özyapar, Ömer Düzgün, İbrahim Bulut, Kubilay Tuğoğlu, Yavuz Kocaman, Abdurrahman Şakiroğlu, Metin Barlak, Taner Tugay, Muharrem Toprak, Ozan Kuduban, Ömer Madırlı, Tuncay Akpınar, Sabri Gökhan Genç, Murat Avcı, Yavuz Güney, Murat Aslan, Kadir Ovat, Hayrettin Aydın, Ethem Tanrıver.

Öte yandan, bir kongre üyesinin, oy verme işlemi öncesinde, yeni gelecek yönetim lehine kürsüde yaptığı konuşma sırasında salondan itirazlar yükseldi. Başka bir üyenin, konuşma yapan üyeye saldırması üzerine salonda gerginlik yaşandı. Bazı yeni yöneticiler ile taraftar gurubu arasında başlayan küfürleşmenin ardından arbede yaşandı. Kültür Merkezi dışında bekleyen çevik kuvvet polisleri salon içerisine girerek yaşanan arbedeye müdahale etti.

Gerginlik kısa bir süre salon dışında da devam etti.

Editör

Son Güncelleme: 19.06.2017 00:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.