GENÇLİK MERKEZLERİ HEDEFİ 12 DEN VURDU

Erzurum GHSİM, Yakutiye Gençlik Merkezi, gençleri okçuluk salonunda buluşturdu.

SALİH YILDIRIM
SALİH YILDIRIM
24 Aralık 2015 Perşembe 13:43
GENÇLİK MERKEZLERİ HEDEFİ 12 DEN VURDU
Erzurum GHSİM, Yakutiye Gençlik Merkezi, gençleri okçuluk salonunda buluşturdu. Hedefi 12’den vuran gençler, okçuluğun keyfini çıkardı. 
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi Genç gönüllülerini Okçulukla buluşturdu. Yakutiye Gençlik Merkezlerine devam etmekte olan kursiyerler, Ata sporumuz olan Okçuluk branşıyla tanışma imkanı bulurken, isabetli ok atışları ile dikkat çektiler. Hedefi adeta 12’den vuran gençler, okçuluğun keyfini çıkarttı. Kazım Karabekir Stadı Bünyesinde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Salonu’nda Milli sporcu ve Antrenör Hasan Basri Hancı nezaretinde ok atışları gerçekleştiren genç gönüllüler güzel bir etkinlikte buluşmanın mutluluğunu yaşadı.
KAZIM KARABEKİR STADI’NA HAYRAN KALDILAR
Kazım Karabekir Stadyumunu gezerek bol bol hatıra fotoğrafı çekilen gençler, stadyumu beğendiler. Okçuluk branşının tarihsel gelişimini genç gönüllülere anlatan Antrenör Hasan Basri Hancı, hedefe ok atışları yapan gençlere teknik bilgiler verdi. Haftanın 7 günü Okçuluk antrenmanlarına devam ettiklerini belirten Hancı, gelecekte Erzurum ve Türk sporu adına okçuluk sporunda başarının gelmesi için sistemsel bir şekilde çalışma başlattıklarını söyledi.
Okçuluk salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdür Vekili Zülküf Yılmaz, gençlerin İl Müdürlüğünün, Spor tesislerini tanımalarından ve özellikle ata sporumuzla tanıştırdıklarından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Yılmaz, aralarından bazı gönüllü gençlerin okçuluk branşında sporcu olara devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.