GENÇLERDE ŞAMPİYON DSİ SPOR

3-17 Mart 2012 Tarihleri arasında 7 takımın katıldığı DSİ SPOR A, DSİ SPOR B, Gençlik Spor A, Gençlik Spor B, Yakutiye Gençlik Spor A, Yakutiye Gençlik Spor B ve Çelebi Spor Kulübünün Genç takımlarının mücadelesi DSİ Spor A Takımının zaferiyle sonuçlandı. Bu Şampiyonada 2.liği Gençlik spor ve 3.üncü olarak Çelebi Spor kulübü elde etti.

20 Mart 2012 Salı 17:35
GENÇLERDE ŞAMPİYON DSİ SPOR
Şampiyonada DSİ Spordan sonra Melih Tekin Cinislioğlu yönetimindeki Çelebi Spor bayağı göz doldurdu; Çelebi sporun DSİ Spor A ve DSİ Spor B Takımlarıyla kıran kırana maçları geçti bu da Melih hocanın doğru yolda olduğunu bizlere gösterdi.
Şampiyonanın en güzel tarafı maçların önüne Hakemlerimiz geçmemiştir; bence genç hakemlerimiz güzel maçlar çıkarmışlardır tebrik ediyorum isim vermek istemiyorum ama bayağı iyi genç hakemlerimiz var. Şansız bir şekilde kafasına çarpan topla küçük çapta sendeleyen Selin Başyiğit’e geçmiş olsun diliyorum.
Bu yıl Küçükler, Yıldızlar ve Gençler ligine baktığımızda en çekişmeli geçen ligimiz Gençler Ligi olmuştur. Burada belirtmeden geçemeyeceğim Erzurum Basketbolu çok iyi yolda değil sadece DSİ Sporun başarılarıyla bir yere varması mümkün değil. DSİ Spor, Eğitim Gücü ve Çelebi Sporun Takım olarak rekabetini ben özledim; her halde bütün basket severlerde özlemiştir.
Buradan sesleniyorum Süha hoca, Mehmet Hoca, Kayhan Hoca, Erkan Hoca ve Semahattin Hocam artık sizi parkelere bekliyorum eğer koskoca Erzurum’dan faal takım çıkaran hoca sayısına baktığımızda 1-Hamit Hoca 2- Abubekir Hoca 3-Melih Hoca 4-Murat Hoca 5-Ebru Hoca 6- Nurdan Hocamdan oluşan 6 tane hocam var size ihtiyacımız var basketbolun kalkınmasına ve Erzurum a hizmet vermek istiyorsak el ele verelim.
İl Temsilcimiz Semahattin Yıldız Hocamın organize edeceği başta kendisinin hoca olarak katılacağı Hocalar toplantısı düzenlemesini talep ediyorum. Çünkü Erzurum da Basketbolun kalkınmasının tek yolu Hocalardan geçiyor bu isteği mide Semahattin Hocam kabul edeceğinden eminim; çünkü bu değerli hocalarımla sayımız 10-12 leri bulacak hepsinin kaliteli hoca olduklarını biliyorum, bilgilerini çocuklarımızla paylaşmalarını ve çocuklarımızdan esirgememelerini istiyoruz buna da Erzurum olarak hakkımız var. Bu toplantıyı yaparsak burada sizlerle paylaşacağım.
Yıldızlar Bölge Şampiyonasın da Erzurum Basketbol İl Temsilciliğinin DSİ Spor Kulübüne Erzurum’a basketbola yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi bu güzel Jest için şahsım ve DSİ Spor kulübü olarak İl Temsilciliğimize teşekkür ediyorum.
Haftaya Küçükler ligiyle görüşmek dileğiyle.

Editör

Son Güncelleme: 20.03.2012 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.