GENÇLER KUZEYDOĞU BÖLGE ŞAMPİYONASI AĞRI

Gençler Kuzey Doğu Bölge Şampiyonası 4-8 Nisan 2012 Tarihleri arasında Ağrı ilinde İbrahim Çeçen Üniversitesinde 10 takımın katılımıyla gerçekleşti.

10 Nisan 2012 Salı 17:10
GENÇLER KUZEYDOĞU BÖLGE ŞAMPİYONASI AĞRI
            A Gurubu Erzurum-Rize- Artvin-Gümüşhane ve Erzincan
            B Gurubu Trabzon-Ordu-Iğdır-Bayburt ve Ağrı
            Takımımız İlk maçında Gümüşhane’yi çok rahat bir oyunla yendi, ikinci Maçını Artvin’le oynadık Artvin Arhavi maçı ilk iki periyot bayağı çekişmeli geçse de farklı kazanmasını bildik, üçüncü maçımızı bu yıl Küçükler ve Yıldızlar da Finalde yenildiğimiz Rize’yi ilk iki periyot başa baş geçse de kardeş takımımızdan Küçükler ve Yıldızların rövanşını aldık ve gurubun son maçında Erzincan’ı rahat yenerek A Gurubunu 1. Sırada bitirdik. B Gurubunun 1.si Trabzonspor’da sırasıyla Bayburt’u, Ordu’yu, Ağrı’yı ve son maçta Iğdır’ı yenerek Finale yükseldi.
Final maçına gelirsek Trabzonspor olaya daha ciddi bakmıştı; Transferleri kaliteli idi Fenerbahçe’den almış olduğu 11 numaralı oyuncusu ve Efes Pilsen den aldığı 5 numaralı oyuncuları çok iyiydi inanılmaz 3 ‘lük yüzdesiyle oynadılar Trabzon Spor’un üstün olduğu konum üçlükler ve Trabzonlu olan art niyetli maçın hakemi olan ALPEREN TACETTİN BEYDİİİ…
 Bize baktığımızda ise ribauntlarda üstündük, pota altında iyi oynadık mücadelemiz süperdi ama maça Trabzon’lu olan maçın hakemlerinden ALPEREN TACETTİN’i geçmemiz mümkün olmadı hiç fırsat vermedi her hücumumuzu kesti, müdafaa yapmamıza müsaade etmedi otomatikman iyi bir Trabzon Spora birde hemşeri kıyağı eklenince yapacak bir şey maalesef olmadı ve maçı kaybettik.
Alperen Tacettin BEY eyer Trabzon Sporu tutarak maç yönetmediysen art niyetin yoksa sana haksızlık yapıyorsam senden özür diliyorum! O zaman hemen Federasyonu ara benden Hakem falan olmaz de; mesleğin neyse bilmiyorum ama yaptığın işine dön çünkü 12 tane aslanın hayallerini ellerinden alma ya hakkın yok? Maçın Hakemi de olsan kimse sana o hakkı vermez ve bana olan DSİ Spora olan hakkımızı helal etmiyorum . Hatırlarsın Yeşil Giresun maçında hemşerin olan Necati’yi haksız yere atmış tın! Rize Pazar da özür dilemiştin bizde özrün kabul etmiştin hakkımızı helal etmiştik ama bu sefer yok sevgili hocam helal ETMİYORUM. Senin hakkın varsa onuda sen bilirsin.
Trabzon Sporu ve Hocaları Osman Ekici’yi kutluyor, Gaziantep te yapılacak olan Anadolu Şampiyonasında başarılar diliyorum.
            Erzurum DSİ Spor olarak Küçükler, Yıldızlar ve Gençlerde de Finale kalma başarısı gösterdik bu da Erzurum tarihinde bir ilk şimdiye kadar 3 kategorinin de 3 ‘ünde Finale kalma başarısını gösteren başka takımımız yok; bu açıdan baktığımızda 2011-2012 yılı Alt yapı liglerinde başarılı olmuş sayılırız.
Geçen yıl 2 Kategoride Yıldızlar ve Gençlerde Finale kalıp 2 Şampiyonluk elde etmiştik Küçüklerde de üçüncülük elde ettik. Bu açıdan bakıldığı zaman 2011-2012 yılı Alt yapı liglerinde başarısız olduğumuz ortaya çıkıyor ve şahsi fikrim 3 Finali de kaybettiğimiz için başarısız bir sezon geçirmiş olduk.
Türk Basketbolun kalkınması Fatih Bastem gibi Genç, Cesur, Yürekli, Şerefli ve Onuruyla maça çıkıp korkmadan gördüğünü çalan şov yapmadan maç yönetenlerle olacaktır buradan açık yüreklilikle belirtiyorum bir Erzurumlu olarak FATİH BASTEM’den gurur duydum Final maçında korkmadan cesurca gördüğünü çaldığın için. Allah yolunu açık etsin inşallah seni B Klasman olarak hatta A klasman olarak göreceğimden eminim….
Haftaya görüşmek dileğiyle saygılarımla…

Editör

Son Güncelleme: 10.04.2012 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.