Genç adam, biraz serin gel hele...

Dinlerse eğer BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş'e birkaç kelam edeceğim...

admin
admin
19 Mart 2019 Salı 08:35
Genç adam, biraz serin gel hele...

Ömer İKBAL

Tamam; gençsin yakışıklı da sayılırsan, belli ki paran pulun da var. Olsun, kimsenin gözü de yok, "niye var?" diye sorduğu da... Lakin genç adam, nedir bu afran tafran, nedir bu kendini müstemleke valisi pozlarındaki havan? Biz mi yanlış biliyoruz yoksa etrafındaki o çakal sürüleri mi seni kekledi? Takımın küme düşme hattına girmiş, sen çıktığın son maçlarda bile yeniliyorsun ya da en iyi ihtimalle berabere kalıyorsun!

Ve lakin genç adam, sen paraşütle başına indirildiğin takımın içler acısı haline bakmadan, stadyumda tıpkı mafya babalarına özenen acemi mahalle kabadayısı edasıyla "koruma ordusu"yla dolaşıyorsun!

Hayırdır yiğidim, bu cakan kime?

Hangi cenkten muzaffer kumandan olarak çıktın da böyle cengaver pozları verirsin?

Yapma genç adam... Sana "şehzade" muamelesi çeken kimi asalak dangalakların gazına gelme... Bu şehir ağababasına boyun eğmemiş ki senin gibi bir toyun yolunu yesin...

Bak yiğidim: Ben senin iyi ve halis niyetinden hiç şüphe etmedim. Besbelli ki ata dede yurdun olan bu memlekete bir eser bırakmak istiyorsun, eyvallah...

Fakat, genç adam, bu işin yolu yordamı bu değil ki...

Nedir Allah aşkına, o görgüsüz tavırlar öyle?

Hani kağıt üzerinde de olsa başkanı olduğun takım yerlerde sürünüyor. Bu şehir her şeye rağmen bu takıma olan inancını koruyor ve her yenildiği maça rağmen desteğini esirgemiyor.

Yani, Süper Lig'de ancak bir iki takımın sahip olduğu seyirci potansiyeline sahipsin...

Ortada bir başarı yok, onur duyacağımız bir çıkış yok, alkış tutacağımız bir takım mücadelesi yok, canını dişine takıp koşturan bir yönetim yok... Birader düştük, düşüyoruz işte...

Ama sen, genç adam; kim bilir belki de belinde ruhsatlı tabancan, arkada ise nereye koştuğunu bilmeyen abuk sabuk bir koruma ordusu!

Bu işler böyle olmuyor, yiğidim...

Gençsin, yakışıklısın, zenginsin ve de şimdi ünlüsün!

Keşke bütün bunlara sahip olacağına, bu şehrin gönlünde taht kuran bir adam olmayı tercih etseydin...

Zira, bu şehir öyle Karum kadar zenginler, öyle jön kadar yakışıklı adamlar ve öyle şöhretler gördü ki...

Hepsi sabun köpüğü hükmünde oldular; ama adam gibi adamlar bugün bile rahmetle ve şükranla anılıyor.

Genç adam; tercih senin...

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.