Gel de bu maçın içinden çık!

Gel de bu maçın içinden çık!

admin
admin
06 Kasım 2018 Salı 22:05
Gel de bu maçın içinden çık!

Erzurum’un Türkiye Erkekler Voleybol 1.liginde temsilcisi olan Palandöken Belediyesi Voleybol takımı geçen hafta çıktığı Solhan deplasmanında şok bir yenilgi aldı, hepimizi şaşırttı. Normal bir mağlubiyet değildi, çünkü o maça kadar o Palandöken takımının mağlubiyeti yoktu. O mağlubiyete şok demem, şaşırttı değerlendirmesini yapmam işte o yüzden.

Bu sezon Efeler Ligi’ni hedefleyen ve bunu da son maça kadar aldığı saha sonuçlarıyla ortaya koyan Palandöken kartallarının bu şok yenilgisinin sebebini merak ettim. Her ne kadar Palandöken’e o yenilgisi tattıran grubun güçlü ekiplerinden olan Solhan’dı ama ne bileyim, yine de bana garip geldi. Kafamdaki deli sorulara cevap için kulüp Başkanı Zafer Bülent Engin’i aradım. O da böyle bir mağlubiyeti beklemediklerini, mağlubiyette özellikle seyircinin çok etkili olduğuna işaret etti. Doğrusu bir voleybol maçında bir seyircinin skora ne kadar etkisi olarak düşünüyordum ki aynı Zafer Bülent Engin bana watsap’dan bir resim attı, bu defa ‘tamam’ dedim!

İnanılacak gibi değildi. Bingöl gibi Erzurum’dan bayağı küçük bir ilin hem de ilçesinin takımı olan Solhan’ın Voleybol takımına bu kadar yoğun ilgisi karşısında adeta küçük dilimi yuttum! Solhan seyircisi adeta oyuncuları ile birlikte oynuyor bu maçlarını belli ki. Öyle bir tribünü var ki, dört tarafı da taraftarlarla dolu ve burada rakibin maç kazanması mümkün değil! Zafer Bülent Başkan, özellikle Solhan takımının iç sahada bu sebeple maç kaybetmediğine dikkat çekerek Erzurumlu seyircilerin bundan ders alması gerektiğine dikkat çekti ki yerden göğe kadar çok haklıydı!

O yüzden biz biz olalım Voleybol’un süper ligine çıkmayı hedefleyen bu takımımızın iç saha maçlarını da lütfedip izleyelim, o takıma bir şekilde destek olalım!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.