Futbol camiasından BB Erzurumspor'a tebrik

Futbol camiası Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u tebrik etti.

admin
admin
19 Temmuz 2020 Pazar 12:28
Futbol camiasından BB Erzurumspor'a tebrik

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer bazı futbol kulüpleri, bir sezon aradan sonra Süper Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor için tebrik mesajı yayımladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "TFF 1. Lig'de bugün oynanan 34. hafta karşılaşmaları sonucunda Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 2019-2020 sezonunu ikinci sırada bitirerek Süper Lig'e yükseldi. Türkiye Futbol Federasyonu olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u tebrik eder, önümüzdeki sezon Süper Lig'de başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Kulübünün Twitter hesabında, "TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u başarısından dolayı tebrik ederiz." denildi.

Fenerbahçe Kulübü, "Süper Lig'e hoş geldiniz Büyükşehir Belediye Erzurumspor." ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi:

"Hoş geldiniz Dadaşlar. TFF 1. Ligi 2. sırada tamamlayarak Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Erzurumspor'u tebrik ederiz."

Trabzonspor Kulübünün sosyal medya hesaplarından da "Yeniden hoş geldin Dadaş" paylaşımı yapıldı.

Medipol Başakşehir, twitter hesabından, “Tebrikler… Aramıza yeniden hoş geldiniz dadaşlar...” mesajını paylaştı.

Demir Grup Sivasspor, “Sizi yeniden aramızda görmek ne güzel. Süper Lig'e hoş geldiniz Dadaşlar.” Mesajını paylaştı.

Aytemiz Alanyaspor, şu mesajı paylaştı; “TFF 1. Lig'in son haftasında Cesar Grup Ümraniyespor'u 4-1 mağlup ederek Süper Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u tebrik ederiz.”

Gaziantep Futbol Kulübü, bir sezon aradan sonra Süper Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor için tebrik mesajı yayımladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, "TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselmeyi başaran Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u tebrik eder, başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Editör

Son Güncelleme: 20.07.2020 07:00
Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporFutbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.