FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ ERZURUM’A GELİYOR

Şike iddialarının ardından yaşanan gelişmeler sonrasında açıklama yapan TFF Başkanı Aydınlar, Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunun planlandığı gibi 5 Ağustos 2011'de başlayacağını, TFF Süper Kupa Finali’nin de, 31 Temmuz 2011 Pazar günü Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacağını bildirdi.

11 Temmuz 2011 Pazartesi 20:47
FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ ERZURUM’A GELİYOR
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, kamuoyunun gündeminde yer alan gelişmeler ve şike soruşturması ile ilgili dün İstanbul'da toplandı. Toplantının ardından TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 2010-2011 sezonunun tescil edildiği şekilde UEFA'ya bildirildiğine dikkat çeken Mehmet Ali Aydınlar, Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunun da planlandığı gibi 5 Ağustos 2011'de başlayacağını vurguladı. TFF Süper Kupa Finali de, 31 Temmuz 2011 Pazar günü Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak.
 
DELİL YOK
Ellerinde bir delil ya da kanıt olmadığının altını çizen TFF Başkanı, "Gün birlik beraberlik günüdür. Çok detaylı düşünüyoruz. Kararımızın herkesi memnun etmesi mümkün değil. Kamuoyundan soğukkanlılık ve sağduyu ile davranmasını bekliyoruz" dedi. Konuyu tüm detaylarıyla FIFA ve UEFA ile de düzenli olarak paylaştıklarını belirten Aydınlar; TFF olarak disiplin soruşturmasını, Cumhuriyet Savcılığı'nın konu ile ilgili iddianameyi hazırlayıp, iddianamenin de mahkemece kabul edilmesinden sonra başlatacaklarını söyledi. Aydınlar, Kulüpler Birliği ile yapılan toplantının da son derece olumlu ve yapıcı geçtiğini vurgularken, bu süreçte TFF’nin en doğru kararı alacağından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirtti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.