Fatih’e teselli telefonu!

Fatih’e teselli telefonu!

admin
admin
26 Eylül 2017 Salı 12:27
Fatih’e teselli telefonu!

Vedat REFAYELİ

Geçen hafta içinde İzmir’de Ziraat Türkiye kupası maçında Altay ile BB Erzurumspor karşılaştı. Bilindiği gibi o maçta normal süre 0-0 bitince tur penaltılara kalmıştı. Penaltı atışlarında Erzurum 7 vuruşu da gole çevirirken Altay’dan bir oyuncu penaltıyı kaçırmış ve tur, mavi-beyazlı ekibin olmuştu.

O maçta Altay adına penaltı vuruşundan yararlanamayan oyuncu Erzurumlu futbolseverlerin yakından tanıdığı Fatih Gül’den başkası değildi. Geçen sezon Erzurum’un TFF ligine çıkmasında büyük pay sahibi olan Fatih Gül, yeni takımı Altay adına attığı penaltı golle sonuçlanmayınca adeta yıkıldı.

Özellikle İzmir’de ki sosyal medya Fatih’i eleştiri bombardımanına tuttu. Kuşkusuz Fatih Gül sebebiyle tur gitti ve ne yazık ki bu turun atlayışına sırf o sebeple de eski takımının idarecileri pek sevinmedi. BB Erzurumspor’un As Başkanlarından Zafer Aynalı, olay tam soğuduktan hemen sonra Fatih Gül’ü aradı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Eski oyuncusunu teselli eden Zafer Aynalı, ‘’Doğrusu o penaltıyı senin kaçırdığına sevineceğimiz yerde üzüldük. Keşke senin attığın penaltı vuruşu gol olsaydı da başka bir oyuncunuz kaçırmış olsaydı. Senin adına çok üzüldük. Ama sorun etme. Futbolda böyle şeyler var ve bizde yaptığın gibi sen aldırış etme, oyununu oyna. Sana ve ekibine başarılar diliyorum’’ dedi.

Ne yalan söyleyeyim, Fatih Gül’ü arayan ve teşekkür eden Zafer Aynalı’yı bu samimi duruşundan ötürü bir kez daha taktir ettim.. Eleştirdiğimiz yönleri de vardır ama böyle insanları yeri geldi de mi tebrik etmek lazım. Bu yaptığı insani bir şeydir ve zaten nazik lan Zafer Aynalı’ya bu kibarlık da pek yakışmıştır.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.