EYOF’DA PALANDÖKEN BELEDİYESİ RÜZGARLARI ESİYOR

Erzurum'daki EYOF müsabakalarına sürat pateninde Palandöken Belediyesi rüzgarları esti. Palandöken Belediyespor Kulübü'nden milli takım adına yarışan Sema Çirti, Hazar Karagöl ile Fatih Özden, Başkan Bulutlar'a verdikleri galibiyet sözünü yerine getirdi. Her üç sporcu da, Short Track dalında Türk spor tarihin de finale kalmayı başardılar.

admin
admin
18 Şubat 2017 Cumartesi 10:15
EYOF’DA PALANDÖKEN BELEDİYESİ RÜZGARLARI ESİYOR

Geçtiğimiz gün Başkan Bulutlar'ı makamında ziyaret ederek galibiyet sözü veren Palandöken Belediyesporlu milliler Sema Çirti, Hazar Karagöl ve Fatih Özden, sadece Palandöken Belediyesi'nin değil, Erzurum'un ve Tüm Türkiye’nin yüzünü güldürdü. İki seri halinde yapılan karışık 3 bin metre bayrak yarışında ikinci grupta piste çıkan Türkiye, adını finale yazdırdı. Palandöken Belediyespor'dan Milli Takım adına yarışan Sema Çirti, Hazar Karagöl ve Fatih Özden’den oluşan ay yıldızlılar, 4:26.241 ile ilk sırada yer alan Polonya’nın iki saniye gerisinde 4:28.275'lik derecesiyle ikinci olarak final grubuna kalmayı başardı. Milli sporcular, sergiledikleri üstün performansla isimlerini finale yazdırırken, en büyük keyfi Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar yaşadı. Başkan Bulutlar, "Ekilen fidanların meyveye durması işte böyle bir şey" dedi.

Yapılan final yarışların da Türkiye adına dördüncülük elde edilirken 1000 (bin) metre ferdi yarışlarında Palandöken Belediye sporun lisanslı milli sporcusu Hazar Karagöl, yarışmalar da ikinci gelerek gümüş madalya aldı. Hazar Karagöl’ün aldığı madalya hem sürat pateninde hem de EYOF tarihinde milli takım ve sporcularımızın aldığı ilk gümüş madalya olması başarıya anlam katıyor.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, milli sporcuların geçtiğimiz gün verdikleri galibiyet sözünün, aynı zamanda kendilerine duydukları güvenin bir eseri olduğuna dikkati çekerek, "Sporcularımız, hem kendilerine duydukları güveni, hem de bizim onlara duyduğumuz güvenin karşılığını fazlasıyla verdiler. Sporcularımızı tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum. Bizi elde ettikleri bu başarıyla mesut ve bahtiyar ettiler, göğsümüzü gururlandırdı, ülkemizin adını kış sporları literatürüne bir kez daha yazdırdılar. Her birini ayrı ayrı kutluyor, emeği geçen tüm teknik heyeti tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.