EYOF İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR!

Erzurum’da yapılacak olan 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Oyunları Festivali için tehlike çanları çalıyor. Fanatik Gazetesi’nin haberine göre, EYOF’un iptal edilmesinin an meselesi olduğu ileri sürüldü.

SALİH YILDIRIM
SALİH YILDIRIM
07 Ocak 2017 Cumartesi 23:39
EYOF İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR!
2017 takvimi içerisinde yer alan Erzurum Kış Oyunları ve Samsun İşitme Engelliler Olimpiyatları tehlikeye girdi. İki organizasyonun da Türkiye'den alınma ihtimali belirdi.
Önümüzdeki ay Erzurum'da yapılması planlanan ve halen hazırlıkları yoğun bir şekilde süren Avrupa Genç Olimpik Kış Festivali'nin yapılmama tehlikesi ortaya çıktı.
KADER HAFTASI
Avrupa Olimpiyat Komitesi'nin (EOC) önümüzdeki hafta yapacağı toplantıda organizasyonun iptal edilmesi yönünde karar alınacağı da EOC yetkilileri tarafından doğrulandı. EOC Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Arat ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Uğur Erdener'in tüm çabalarına rağmen, EOC'nin Erzurum Kış Oyunları'nı iptal edeceği öğrenildi.
Yine Türkiye'nin ev sahipliğinde Temmuz ayında Samsun'da yapılması planlanan İşitme Engelliler Olimpiyatı (Deaflympics) da iptal edilme tehlikesi ile karşı karşıya.
Uzunca bir süredir hazıklıkları yapılan iki organizasyonla ilgili olumsuz kararların resmileşmesi, bugüne dek yapılan tüm çalışmaların boşa gitmesine neden olacak.
FANATİK

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.