EYOF İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Türk kayakçılar Romanya’da yapılacak olan EYOF Kış Oyunları Festivali’nde Türkiye’yi temsil edecek. Alp disiplininde ise gözler Erzurumlu kayakçılar Mustafa Topaloğlu ve Eda Efendioğlu’nun üzerinde olacak.

01 Şubat 2013 Cuma 16:09
EYOF İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Türk Kayakçıları Romanya’da yapılacak olan Avrupa Gençlik Kış Oyuları Festivali (EYOF) heyecanı sardı. 16-23 Şubat 2013 tarihleri arasında Romanya’nın Buraşov kentinde yapılacak olan EYOF Kış Festivali’nde Türkiye’yi Erzurum Kayak Kulübü’nden Eda Efendioğlu, Palandöken Gençlikspor Kulübü’nden Mustafa Topaloğlu’nun yanı sıra diğer Türk sporculardan Fatma Alara Ayyıldız, Olivia Sadioğlu, Dila Kavur, Korcan Cengiz, Deniz Kulaksızoğlu ve Sebahattin Erim Sunguroğlu gibi isimler Alp Disiplininde temsil edecek. Bu sporcular Romanya seyahati öncesinde 01-06 Şubat 2013 tarihleri arasında Bursa Uludağ’da kamp yapacak. Kayaklı Atlama’da Türkiye’yi Muhammed İrfan Çintimar, Ayberk Demir ve Fatih Arda İpçioğlu temsil edecek. Kayaklı koşuda ise Romanya’da Türkiye’nin madalya umutları Mustafa Mert Özerdem, Ali Aslan, Ali Çeliksoy, Muhammet Üstüntaş, Burcu Açıkgöz, Sema Bulmuş ve Naz Bektaş olacak.

Editör

Son Güncelleme: 01.02.2013 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.