ESKRİMCİLER KILIÇ KUŞANDI

Erzurum’da Eskrim’e ilgi her geçen gün artıyor. Antrenör Dayanç, “Müsabakalarda karşımızda kimse duramaz” dedi.

02 Ocak 2013 Çarşamba 09:51
ESKRİMCİLER KILIÇ KUŞANDI



Nurullah PALA
Erzurum’da eskrime ilgi her geçen gün artarken, İl Temsilcisi ve Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç, eskrim konusunda tanıtımlarını da tüm hızıyla sürdürüyor. Genç spor adamı geçtiğimiz günlerde Bilkent Lisesi’nde eskrim konulu bir seminer vererek, bu sporun tanıtımını yaptı. Başarı için kılıç kuşandıklarını ifade eden aynı zamanda Eskrim Genç Milli Takım Antrenörü Mehmet Ali Dayanç, hedeflerinin büyük olduğunu söyledi. Erzurum’da antrenör olarak göreve geldiğinde bir tek sporcunun olmadığı ortamda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın da destekleri ile bu spor dalında büyük bir atılım yapan Dayanç, bugün teşvik müsabakalarını bile 50-60 sporcu ile yapmanın gururunu yaşıyor. Dayanç, “Biz eskrimde daha çok büyüyeceğiz ve gelişeceğiz. Olimpik olan eskrimde olimpiyatlara gidecek olan sporcular yetiştireceğiz”dedi.

GELECEKTEN ÜMİTLİYİZ
Erzurum’da eskrim sporunun her geçen gün büyük aşama kaydettiğini ve birbirinden yetenekli sporculara sahip olduklarını belirten Antrenör Mehmet Ali Dayanç, “Sporcularımın geleceklerinden çok ümitliyim. Yaptığımız hazırlık müsabakalarında da bir birinden başarılı sonuçlar aldık. Hedefimiz bütün şampiyonalarda  madalyaları Erzurum’a getirmektir” dedi. Dayanç, eskrime gençlerin ilgi göstermesinin de kendisini mutlu ettiğini söyledi.

 

Editör

Son Güncelleme: 02.01.2013 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.