ESKRİM ÇOCUK KUPASI MÜSABAKALARI YAPILDI

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çocuk Kupası Eskrim Müsabakaları yapıldı.

10 Nisan 2012 Salı 17:21
ESKRİM ÇOCUK KUPASI MÜSABAKALARI YAPILDI
Yakutiye Spor Salonu’nda Eskrim İl Temsilcisi ve Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç yönetiminde yapılan çocuk kupası yarışlarında 30 dolayında sporcu madalya kazanmak için mücadele etti. Yapılan müsabakalar sonunda erkeklerde Onur Kadıoğlu birinci olurken, Emre Tarakcı ikinci oldu. Eren Arıkan ve Bumin Kaan Özdemir ise üçüncülüğü elde etti. Bayanlarda ise şampiyonluk kürsüsüne Zeynep Söylemez çıktı. Yaren Çokgüler ikinci oldu. Sena Rüşdüoğlu ve Zehra Küçük ise üçüncülüğü paylaştı.

ERZURUMLU ESKRİMCİLERE MERSİN YOLU GÖZÜKTÜ
Bu arada Erzurumlu eskrimcilere Mersin yolu gözüktü. 14-15 Nisan 2012 tarihlerinde Mersin’de yapılacak olan Yıldızlar ve Gençler Türkiye Eskrim Şampiyonası için Erzurum Gençliksporlu Eskrimciler Mersin’e gidecek. Antrenör Mehmet Ali Dayanç yönetiminde Mersin’e gidecek olan takımda 9 sporcu yer alacak. Aynı zamanda Genç Milli takım Antrenörü olan Mehmet Ali Dayanç, hedeflerinin Mersin’de yapılacak olan şampiyonadan Erzurum’a şampiyonlukla dönmek olduğunu belirterek, sporcularına güvendiğini söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 10.04.2012 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.