Erzurum’un Bolu maçı gösterdi ki...

Erzurum’un Bolu maçı gösterdi ki..

admin
admin
26 Eylül 2017 Salı 12:32
Erzurum’un Bolu maçı gösterdi ki...

Vedat REFAYELİ

-Şu ana kadar alınan tek o Balıkesir galibiyeti tesadüftü ve aynı şartlarda Erzurum’un bir daha galip gelmesi mümkün müdür, sizi bilmem ama, bence değil!

-İlk golü atan taraf Erzurum olsaydı Bolu gene galip gelir miydi, bak her konuda sular seller gibi konuşan ben, işte ona bir şey diyemeyeceğim!

-Maçtaki pozisyonlara göre diyorum, 2-0 aslında iyi sonuç. Daha farklı bir mağlubiyet olabilir miydi, Evet, aras aktı, göz baktı. Buna da hoca şansı diyelim!

-Artık ligde eleştirilerin odağı haline gelen Kaya’nın yerine kupada kaleyi koruyan Hakan’a görev verseydi Özköylü yanlış mı yapmış olurdu, bence değil! En azından günü kurtarma adına değil!

-Özköylü’nün onayıyla onca oyuncu alınmış ama Bolu’nun on numarası İrfan Başaran gibi on numara bir oyuncu yok, sorgulanmaya değmez mi? Bence de kesin değer!

-Geçen yıl TFF ligine çıkan o takım bu takımı döver mi, bence dövemese de altta da kalmaz!

-Samsun’u, Gaziantep’i, Bolu’yu yenemeyen bu Erzurum acaba bu hafta sonu Adana’yı yener mi, sanmam dediğinizi duyar gibiyim!

-Turnikeler konusunda demediğinizi bırakmadığınız tüpçüyü bırakıp da biraz da bu işte sorumlu olan sorunlu idareciler hakkında ne zaman cümle kurmayı düşüneceksiniz, hem meraklarda hem de beklemelerdeyim!

-Elin oğluna sakın güvenme. Bugün seni tutarlar ama yarın yar başına geldi mi atarlar, aman dikkat edesin Müslüman!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumBolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.