ERZURUMSPOR'UN TADI TUZU YOK

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor kendi evinde ağırladığı FBM Makina Balçova Yaşamspor ile 1-1 berabere kaldı.

20 Eylül 2014 Cumartesi 18:21
ERZURUMSPOR'UN TADI TUZU YOK
B.B.Erzurumspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta ev sahibi takım yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyince bir puan ile yetindi. Erzurumspor'un golü 19. dakikada Yasin'den gelirken, konuk ekip Melik'in 45. dakikada attığı golle eşitliği sağladı. 
Sezonun ilk haftasını Ayvalıkgücü Belediyespor yenilgisi ile tamamlayan, ikinci haftada deplasmanda Kayseri Şekerspor galibiyeti ile 3 puanla tanışan Erzurumspor, evinde Balçova Yaşamspor ile 1-1 berabere kalarak 3 haftada 5 puan kaybetti
Sezonun ilk haftasını Ayvalıkgücü Belediyespor yenilgisi ile tamamlayan, ikinci haftada deplasmanda Kayseri Şekerspor galibiyeti ile 3 puanla tanışan Erzurumspor, evinde Balçova Yaşamspor ile 1-1 berabere kalarak 3 haftada 5 puan kaybetti. Zirveye tutunmak için büyük bir fırsatı kaçıran Erzurumspor seyircisiz oynana maçta, taraftar desteğini aradı.
YİNE HÜSRAN
Erzurumspor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta hüsran serisini devam ettirdi. Kendi evinde oynadığı Ayvalıkgücü Belediyespor maçını şok bir yenilgi ile tamamlayan mavibeyazlı ekip, ligin üçüncü haftasında evindeki maçta Balçova Yaşamspor’a 2 puan hediye etti. 19’uncu dakikada öne geçen mavibeyazlılar 45’inci dakikada tek ataklarını yapan konuk takımın golünü engelleyemedi.
B.B.Erzurumspor maça İlker Günay, Emre Yüksektepe, Ömer Faruk Çelimli, Doğa İşeri, Ekrem Sütçü, Yılmaz Can Taşkıran, Mikail Üzümcü, Cebrail Serçek, Yasin Yener, Deniz Sert, İbrahim Demirer 11’i ile çıktı. Yusuf Şenlik, Hüseyin Cihan Avcu, Orhun Öztürk, Muammer Atalay, Murat Akgül, Aykut Çakay, Alper Günay  ise yedekler arasında yer aldı.
FBM BALÇOVA YAŞAMSPOR İLK 11’İ
Konuk FBM Balçova Yaşamspor’un ilk 11’inde Ogün Çebi, Altan Aksoy, Emre Doğan, Battal Demirbilek, Ömer Esenkaya, Oğuzhan Yıldırım, Ömer Serbest, Recep Güler, Aykut Karaman, İskender Sahat, Melik Yeğin yer aldı.  Engin Kaya, Murat İrişli, Yunus Emre Mest, Serdar Kılıç, Bilal Niyaz, Kadir Ari, Muhammed Emin Balcı 18 kişilik kadroya girdi.
MAÇIN HAKEMLERİ
Erzurumspor’un cezalı olarak  seyircisiz oynayacağı Balçova Yaşamspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi hakemlerinden Erkan Özdamar yönetti. Özdamar’ın yardımcılıklarını Ankara Bölgesi hakemleri Özgür Fatih Kalaycı, Osman Karakaş yaptı. Özel Güngör’ün 4’üncü hakem olarak bulunduğu maçta, İsmail Köse gözlemcilik görevini yürüttü. Aytekin Sevindik ise temsilcilik görevini üstlendi.
UYUM SORUNU SKORA YANSIDI
Sezona 16 yeni futbolcu ile başlayan Erzurumspor’da yaşanan uyum sorunu maçlara da yansıdı. Toplama takım hüviyetine giren ekipte yeni futbolcuların adaptasyon dönemini tamamlayamadıkları gözlendi. Ortasahada Ekrem Sütçü’nün yoğun çabaları gol olarak yansımazken, Deniz Sert’in çabaları da galibiyeti getirmedi.
ÜMİTLER SUYA MI DÜŞTÜ?
Ayvalıkgücü Belediyespor yenilgisine rağmen, Kayseri Şekerspor deplasmanından alınan üç puanla moral bularak taraftarlarını ümitlendiren Erzurumspor evindeki ikinci maçında 5 puan kaybederek adeta iç saha sendromu yaşadı. Defansta Fatih Gültekin’in eksikliği yine hissedilirken, forvette ciddi bir sorun olduğu bir kez daha ortaya çıktı.
İKİ GOLDE İLK YARIDA GELDİ
Maça üç puan için çıkan Erzurumspor golü ilk bulan taraf oldu. 18’inci dakikada Yasin Yener’le öne geçen mavibeyazlı ekip, ilk yarının kalan bölümünde oyunu rakip takım ceza sahasında tuttu. Balçova Şamaspor ilk yarının bitimine saniyeler kala tek atağını golle sonuçlandırdı, Melik Yeğin kontrataktan takımının beraberlik golünü kaydetti: 1-1.
İKİNCİ YARIDA 3 DEĞİŞİKLİK YAPILDI AMA…
Erzurumspor karşılaşmanın ikinci yarısına da ilk yarıdaki kadrosu ile başladı. İkinci yarının başlamasayıla birlikte rakip veza sahasına yoğunlaşan mavibeyazlılar aradıkları galibiyet golünü bulamadı.  Taşkın Güngör 60’ıncı dakikada  Yılmaz Can Taşkıran’ın yerine Aykut Çakay’ı oyuna soktu. Değişiklik beklenen sonucu değiştirmeyince 76’ıncı dakikada Mikail üzümcü oyundan çıktı, Orhun Öztürk oyuna girdi. 82’inci dakikada da Deniz Sert yerini Murat Akgül’e bıraktı. Bir puana razı bir görüntü veren Balçova Yaşamspor  özellikle oyunun son yirmi dakikasında tam takım defans yaptı. Mavibeyazlı ekibin gol girişimleri sonuç getirmeyince maç ilk yarıda atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.

STAT: Kazım Karabekir

HAKEMLER: Erkan Özdamar xx, Özgür Fatih Kalaycı xx, Osman Karakaş xx

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: İlker xx, Emre xx, Ömer Faruk xx, Doğa xx, Yılmazcan xx (Dak. 60 Aykut x), Ekrem xx, Mikail xx (Dak. 75 Orhun x), Cebrail xx, Yasin xx, Deniz xx (Dak 82 Murat x), İbrahim xx

FBM MAKİNA BALÇOVA YAŞAM SPOR: Ogün xx, Altan xx, Emre xx (Dak. 85 Bilal x) , Battal xx, Ömer Esenkaya xx, Oğuzhan xx, Ömer Serbest xx, Recep xx, Aykut xx, İskender, Melik xx (Dak. 77 Kadir x)

GOL: Dak. 19 Yasin (BB.Erzurumspor), Dak. 45 Melik (FBM Makina Balçova Yaşamspor)

SARI KART: Mikail, Yılmazcan, Ömer Faruk, Yasin (BB.Erzurumspor)

İskender (FBM Makina Balçova Yaşamspor)

Editör

Son Güncelleme: 20.09.2014 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.