Erzurumspor’u Altınok’a benzettim!

Erzurumspor’u Altınok’a benzettim!

admin
admin
08 Mayıs 2018 Salı 10:48
Erzurumspor’u Altınok’a benzettim!

Vedat REFAYELİ

Ne yalan söyleyeyim, biraz absürt olacak ama nedense ben bu sezon bu BB Erzurumspor’u Selami Altınok’a benzetmekten kendimi alamıyorum!

Erzurum’da Özel İdare Genel Sekreteri iken birden Aksaray Valisi olarak karşımıza çıkan ve sürpriz yapan Selami Altınok, sonrasında hiç de beklenmedik bir şey oldu ve önce İstanbul gibi metropol bir kente Emniyet Müdürü, ardından Müsteşar oldu ve sonrasında da kabineye dahil edilip İçişleri Bakanlığı’na kadar yükseldi. En son Emniyet Genel Müdürü iken istifa edip AK Partiden Erzurum Milletvekili aday adayı olan ve listenin ilk sırasında adaylığı muhtemel olan i Altınok’un bu inanılmaz yükselişi, bu sezon BB Erzurumspor’un play-off’a çıkışını andırıyor. Doğrusu kulübün doğal başkanı Mehmet Sekmen de dahil hiç kimse sezon başında BB Erzurumspor’un play-off’a çıkacağını, süper ligin eşiğine geleceğine inanmıyordu. Yakından biliyorum, kimse ama hiç kimse bu takımın bu sezon play-of’a çıkacağına düne kadar inanmamıştı. Ama kader ağlarını örmüştü bir kere.. Selami Altınok onca makama kimsenin tahmin etmediği bir dönemde ulaşırken, Erzurum takımı da buralara kadar geldi.

Yeni umutların yaşatılmaya çalışıldığı bu yeni dönemde hem sevgili Selami Altıok beye hem de BB Erzurumspor’a başarılar diliyorum..

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Talip arslan 2018-05-09 00:11:35

Hic birsey tesaduf degildir.Sayin altinokta calismayla ve yeri geldiginde tasin altina vucudunu koymakla biryerlllere gelmistir.Erzurumspor da ayni yolla playofa cikti.kisacasi adam olup calisanlar herseyi hakediyor.yolun acik olsun Altinok yolun acik olsun Erzurumspor