ERZURUMSPOR, TEKNİK DİREKTÖR SORUNUNU ÇÖZDÜ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni yönetimi ilk toplantısında teknik direktör sorununu çözdü.

18 Haziran 2014 Çarşamba 17:48
ERZURUMSPOR, TEKNİK DİREKTÖR SORUNUNU ÇÖZDÜ
Bir süre önce prensip anlaşmasına varılan Taşkın Güngör ile 1+1 yıllık resmi sözleşme imzalandı. Görev dağılımını da yapan yönetim, transfer çalışmalara hemen start verdi... 

Hafta sonunda yapılan olağanüstü genel kurulda 3'ncü kez göreve gelen Saim Özakalın ve yönetim kurulu, ilk toplantısını bugün akşam yaptı. Kulüp tesislerinde biraraya gelen B.B. Erzurumspor yönetim kurulu, ilk icraatını teknik direktör Taşkın Güngör ile resmi sözleşme yaparak gerçekleştirdi. Genel kurul öncesinde prensip anlaşmasına varılan Güngör ile yönetim kurulu toplantısı öncesinde 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Teknik direktör Taşkın Güngör'ün resmen işbaşına gelmesinin ardından transfer çalışmalarına da hemen start verildi. Taşkın Hoca'dan alınan rapor doğrultusunda harekete geçen yönetim, ilk olarak transfer komitesini belirledi. Başkan Saim Özakalın'ın başkanlık edeceği transfer komitesinde Mehmet Tan Özyapar, İbrahim Bulut, Serdar Kömeç, Kadir Ovat, Tuncay Akpınar ve Müfit Öge yer aldı. Transfer komitesi çalışmalara hemen başladı.

İmza töreninin ardından başlayan toplantıda, B.B. Erzurumspor yönetimi görev dağılımı gerçekleştirildi. Yönetim kurulu, Asbaşkanlığa Mehmet Tan Özyapar, futbol şube sorumluluğuna İbrahim Bulut, Sabri Gökhan Genç ile Mütfit Öge, sağlık işleri sorumluluğuna Serdar Kömeç, başkan yardımcılığına Ömer Düzgün ve Murat Aslan, başkan yardımcılığı ve dış ilişkiler sorumluluğuna Ahmet Oğuzhan Şam, Mali işler sorumluluğuna Muharrem Özdemir, Mehmet Melik Kaya ve Sedat Selim Barkalı, genel sekreterliğe Burhan Doğan, Taraftar ve tesis sorumluluğuna Sinan Doğan, idari işlere Zeki Adil, Hukuk işlerine Ömer Faruk Şenpolat, alt yapı sorumluluğuna ise Murat Satılmaz ile Zeki Arıcıoğlu, kaynak geliştirmeye Yusuf Savaş, insan kaynaklarına Haktan Ömeroğlu ile Yavuz Kocaman, Tesisleşmeye Fatih Yılmaz ve Gökhan Yılmaz, sosyal işlere Mehmet Emin Öz, Öner Dalbudak, Ethem Tanrıver ile Yaser Kotan, finansman ve mali kaynaklar geliştirme sorumluluğuna ise Hüsamaettin Karaman getirildi.

Ömer Faruk Şenpolat, Haktan Ömeroğlu ve Zeki Arıcıoğlu aynı zamanda medya ile ilişkilerden de sorumlu yönetici seçildiler.

Editör

Son Güncelleme: 18.06.2014 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.